“Yanlışlara müsaade etmeyeceğiz”

Gebze 13.02.2017 - 08:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Yanlışlara müsaade etmeyeceğiz”

Gebze Erbakan Vakfı Hanım Kolları tarafından düzenlenen ‘Aldanmayan ve Aldatmayan Erbakan’ konulu konferansa Elif Erbakan Altınöz konuşmacı olarak katıldı.

  Gebze Kültür merkezinde gerçekleşen konferansa Ayşenur Tekdal, Erbakan vakfı Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Tan, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit,  SP Gebze eski Kadın Kolları Başkanı Nesrin Özkan ve çok sayıda davetli katıldı.  İstiklal marşı ve ardından okunan Kuran- Kerim ile başlayan konferansın açılış konuşmasını Gebze Erbakan vakfı kadın kolları başkanı Kevser Karagöz yaptı. Erbakan Vakfı Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Tan’da bir konuşma yaptı. Elif Erbakan Altınöz öncelikle babası Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın hayatından kesintiler anlatarak başladı. Altınöz konuşmasında,  “Bu vatan hepimizin bizler nasıl ki küçük çocuklarımıza Penisilin iğnesi vurdurmuyoruz ve hayır diyerek karşı çıkıyorsak Vatanımıza da yanlış işler yapmaya çalışanlara müsaade etmeyeceğiz ve inançla, azimle yolumuza devam edeceğiz, Erbakan vakfı çatısı altında, kardeşçe, dostça ve sevgiyle buluşup çalışacağız” dedi.
Gebze Erbakan Vakfı Hanım Kolları tarafından düzenlenen ‘Aldanmayan ve Aldatmayan Erbakan’ konulu konferansa Elif Erbakan Altınöz konuşmacı olarak katıldı.

 

Gebze Kültür merkezinde gerçekleşen konferansa Ayşenur Tekdal, Erbakan vakfı Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Tan, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit,  SP Gebze eski Kadın Kolları Başkanı Nesrin Özkan ve çok sayıda davetli katıldı.  İstiklal marşı ve ardından okunan Kuran- Kerim ile başlayan konferansın açılış konuşmasını Gebze Erbakan vakfı kadın kolları başkanı Kevser Karagöz yaptı. Erbakan Vakfı Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Tan’da bir konuşma yaptı.

Elif Erbakan Altınöz öncelikle babası Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın hayatından kesintiler anlatarak başladı. Altınöz konuşmasında,  “Bu vatan hepimizin bizler nasıl ki küçük çocuklarımıza Penisilin iğnesi vurdurmuyoruz ve hayır diyerek karşı çıkıyorsak Vatanımıza da yanlış işler yapmaya çalışanlara müsaade etmeyeceğiz ve inançla, azimle yolumuza devam edeceğiz, Erbakan vakfı çatısı altında, kardeşçe, dostça ve sevgiyle buluşup çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.