İŞKUR’dan istihdama katkı standı!

Gebze 14.02.2017 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İŞKUR’dan istihdama katkı standı!

İŞ Kur Gebze Şube Müdürlüğü, istihdama katkı amacıyla Gebze Center girişinde stant açtı. Stantta iş ve eleman arayanlara her türlü desteğin sağlanacağı öğrenildi. Gebze İŞKUR Şube Müdürlüğü “Çalışma hayatında milli seferberlik” ilanına katkı sunmak amacıyla dün Gebze Center’da stant açtı. İŞ Kur Şube Müdürü Ayhan Kutlu ile İş Kur çalışanlarının da katıldığı stantta iş ve meslek danışmanları Canan Güzel ve Gülçin Özcanlı ziyaretçilere bilgiler verecek. Gelecek talepler doğrultusunda üç haftaya yakın süre ile Gebze Center’da kalması planlanan standda  kurumun yayınları ve broşürleri de ziyaretçilere dağıtılacak. Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın işsizliği azaltılması ve istihdamın arttırılması çağrısı sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Çalışma hayatında milli seferberlik” programını başlatmıştı. Başlatılan proje Gebze’ye İŞ KUR Gebze Şube Müdürlüğü de açtığı standla destek olacak. İŞKUR’dan yapılan açıklamada; “Gebze, Darıca ve Çayırova ilçelerinden oluşan sorumluluk bölgesinde istihdamın korunması “Dertlerine derman olabilmek amacıyla daha yakın temas kurabileceğimiz daha aktif bir çalışma dönemine geçmiş bulunmaktayız. Bu yeni dönemde çalışma ilkemiz ve sloganımız “Akıl teriyle, alın teriyle çalışma hayatında seferberlik” olacaktır. Bugüne kadar Kurumumuza yolu düşmemiş vatandaşlarımıza ve işverenlerimize ulaşabilmek, onlara Türkiye İş Kurumunu tanıtmak, devletimizin sıcak yüzünü göstermek amacıyla ve Milli Seferberlik bilinciyle vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezleri, meydanlar, caddeler ve Pazar girişlerine stant açarak İş ve Meslek Danışmanlığı hizmetleri kapsamında iş arayan kaydı oluşturma, uygun işlere yönlendirme, açık işler, işsizlik sigortası ve aktif işgücü hizmetlerimizle ilgili bilgiler verilecektir” denildi.

İŞ Kur Gebze Şube Müdürlüğü, istihdama katkı amacıyla Gebze Center girişinde stant açtı. Stantta iş ve eleman arayanlara her türlü desteğin sağlanacağı öğrenildi. Gebze İŞKUR Şube Müdürlüğü “Çalışma hayatında milli seferberlik” ilanına katkı sunmak amacıyla dün Gebze Center’da stant açtı. İŞ Kur Şube Müdürü Ayhan Kutlu ile İş Kur çalışanlarının da katıldığı stantta iş ve meslek danışmanları Canan Güzel ve Gülçin Özcanlı ziyaretçilere bilgiler verecek. Gelecek talepler doğrultusunda üç haftaya yakın süre ile Gebze Center’da kalması planlanan standda  kurumun yayınları ve broşürleri de ziyaretçilere dağıtılacak. Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın işsizliği azaltılması ve istihdamın arttırılması çağrısı sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Çalışma hayatında milli seferberlik” programını başlatmıştı. Başlatılan proje Gebze’ye İŞ KUR Gebze Şube Müdürlüğü de açtığı standla destek olacak.

İŞKUR’dan yapılan açıklamada; “Gebze, Darıca ve Çayırova ilçelerinden oluşan sorumluluk bölgesinde istihdamın korunması “Dertlerine derman olabilmek amacıyla daha yakın temas kurabileceğimiz daha aktif bir çalışma dönemine geçmiş bulunmaktayız. Bu yeni dönemde çalışma ilkemiz ve sloganımız “Akıl teriyle, alın teriyle çalışma hayatında seferberlik” olacaktır. Bugüne kadar Kurumumuza yolu düşmemiş vatandaşlarımıza ve işverenlerimize ulaşabilmek, onlara Türkiye İş Kurumunu tanıtmak, devletimizin sıcak yüzünü göstermek amacıyla ve Milli Seferberlik bilinciyle vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezleri, meydanlar, caddeler ve Pazar girişlerine stant açarak İş ve Meslek Danışmanlığı hizmetleri kapsamında iş arayan kaydı oluşturma, uygun işlere yönlendirme, açık işler, işsizlik sigortası ve aktif işgücü hizmetlerimizle ilgili bilgiler verilecektir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.