İmza müjdesi

Darıca 28.02.2017 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İmza müjdesi

MİLLİ SAVUNMA BAKANI FİKRİ IŞIK, DARICA'DAKİ ASKERİ ALANIN BÜYÜKŞEHİR'E DEVRİ İÇİN İMZAYI ATTI

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ankara temaslarını Hedef Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç'a değerlendirdi. Ankara'da Kocaeli zirvesine katılan Bıyık, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın Darıca'daki askeri alanın Büyükşehir'e devriyle ilgili konuyu imzaladığını söyledi. ASKERİ ALAN İMZALANDI Uzun süredir kamuoyunda tartışılan Darıca Askeri Kışlası'nın Büyükşehir'e devriyle ilgili müjdeli haber geldi. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti İl Başkanı, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla değerlendirme toplantısı düzenlemişti. Ankara'da Kocaeli zirvesine katılan AK Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık, zirvede neler konuşulduğunu Hedef Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç'a anlattı. Bıyık, "Sayın milli Savunma Bakanımız Fikri Işık, askeri alanın Büyükşehir'e devriyle ilgili konuyu imzaladığını söyledi. Süreç işliyor. İnşallah en yakın zaman içerisinde askeri alan Darıcalıların olacak" dedi. DARICA'DA STARTI VERDİK 16 Nisan'daki referandum çalışmalarını da değerlendiren Bıyık, şöyle konuştu: "Ankara'da referandum çalışmaları da konuşuldu. Partimizin ve bizim Darıca'da yüzde 70 Evet hedefimiz var. Bunu gerçekleştirmek için çalışacağız. Bildiğiniz gibi Ankara'da Başbakanımızın da katılımıyla kampanya tanıtım toplantısı gerçekleştirdik. Biz de bugün (Pazartesi) olarak seçim startını verdik. SKM olarak yoğun bir program hazırladık. Darıca'da en yüksek oyu almak için gece gündüz demeden, mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev çalışacağız. Darıca bundan önceki seçimlerde olduğu gibi 16 Nisan'da da üzerine düşeni yerine getirecek."  
MİLLİ SAVUNMA BAKANI FİKRİ IŞIK, DARICA'DAKİ ASKERİ ALANIN BÜYÜKŞEHİR'E DEVRİ İÇİN İMZAYI ATTI

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ankara temaslarını Hedef Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç'a değerlendirdi. Ankara'da Kocaeli zirvesine katılan Bıyık, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın Darıca'daki askeri alanın Büyükşehir'e devriyle ilgili konuyu imzaladığını söyledi.

ASKERİ ALAN İMZALANDI

Uzun süredir kamuoyunda tartışılan Darıca Askeri Kışlası'nın Büyükşehir'e devriyle ilgili müjdeli haber geldi. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti İl Başkanı, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla değerlendirme toplantısı düzenlemişti. Ankara'da Kocaeli zirvesine katılan AK Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık, zirvede neler konuşulduğunu Hedef Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç'a anlattı. Bıyık, "Sayın milli Savunma Bakanımız Fikri Işık, askeri alanın Büyükşehir'e devriyle ilgili konuyu imzaladığını söyledi. Süreç işliyor. İnşallah en yakın zaman içerisinde askeri alan Darıcalıların olacak" dedi.

DARICA'DA STARTI VERDİK

16 Nisan'daki referandum çalışmalarını da değerlendiren Bıyık, şöyle konuştu: "Ankara'da referandum çalışmaları da konuşuldu. Partimizin ve bizim Darıca'da yüzde 70 Evet hedefimiz var. Bunu gerçekleştirmek için çalışacağız. Bildiğiniz gibi Ankara'da Başbakanımızın da katılımıyla kampanya tanıtım toplantısı gerçekleştirdik. Biz de bugün (Pazartesi) olarak seçim startını verdik. SKM olarak yoğun bir program hazırladık. Darıca'da en yüksek oyu almak için gece gündüz demeden, mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev çalışacağız. Darıca bundan önceki seçimlerde olduğu gibi 16 Nisan'da da üzerine düşeni yerine getirecek."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.