Cammekan’da galibiyet yemini

Spor 04.03.2017 - 13:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Cammekan’da galibiyet yemini

MOR MENEKŞELER ÇORLU MAÇI ÖNCESİNDE MORAL YEMEĞİNDE BULUŞTU

  Bölgemizin tanınan ve sevilen isimlerinden Tamer Coşkun, işletmeciliğini yaptığı Çayırova Cammekan Restaurant’ta Gebzespor’u ağırladı. Mor beyazlılara yarın oynanacak olan kritik Çorluspor 1947 maçı öncesinde moral yemeği veren Coşkun, Gebzespor’un zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılacağını iddia etti. Gebzespor’un aktif yöneticilerinden Sezai İri’nin organize ettiği yemekte futbolcuların neşeli olmaları dikkatlerden kaçmadı. TAMER COŞKUN’DAN EĞLENCE SÖZÜ Gebzespor’da bir dönem yöneticilik de yapan Coşkun yemek sonrası yaptığı açıklamada, ‘’Gebzespor’umuz Çorlu deplasmanından galibiyetle döneceğine inanıyorum. İnşallah inandığımız gibi olur. Ardından Gebzespor’a önümüzdeki haftalarda müzikli güzel bir eğlence programı hazırlamak istiyoruz. Her şey Gebzespor için’’ diyerek mor beyazlılara bir kez daha jest yaptı. JABA’DAN COŞKUN’A FORMA HEDİYESİ Moral yemeğine teknik ekip ve futbolcuların yanı sıra; Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Gebzespor takım kaptanı Jaba ise kendilerini ağırlayan Cammekan Restaurant işletmecisi Tamer Coşkun’a Gebzespor forması hediye etti. ÇAKIR’DAN TEŞEKKÜR Gebzespor Başkanı İlker Çakır ise yaptığı açıklamada, ‘’Her daim takımımızın yanında olan Tamer Coşkun’a bir kez daha teşekkür ediyoruz. Varlığıyla kulübümüze güç katıyor. Allah hepsinden razı olsun’’ dedi.
MOR MENEKŞELER ÇORLU MAÇI ÖNCESİNDE MORAL YEMEĞİNDE BULUŞTU

 

Bölgemizin tanınan ve sevilen isimlerinden Tamer Coşkun, işletmeciliğini yaptığı Çayırova Cammekan Restaurant’ta Gebzespor’u ağırladı. Mor beyazlılara yarın oynanacak olan kritik Çorluspor 1947 maçı öncesinde moral yemeği veren Coşkun, Gebzespor’un zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılacağını iddia etti. Gebzespor’un aktif yöneticilerinden Sezai İri’nin organize ettiği yemekte futbolcuların neşeli olmaları dikkatlerden kaçmadı.

TAMER COŞKUN’DAN EĞLENCE SÖZÜ

Gebzespor’da bir dönem yöneticilik de yapan Coşkun yemek sonrası yaptığı açıklamada, ‘’Gebzespor’umuz Çorlu deplasmanından galibiyetle döneceğine inanıyorum. İnşallah inandığımız gibi olur. Ardından Gebzespor’a önümüzdeki haftalarda müzikli güzel bir eğlence programı hazırlamak istiyoruz. Her şey Gebzespor için’’ diyerek mor beyazlılara bir kez daha jest yaptı.

JABA’DAN COŞKUN’A FORMA HEDİYESİ

Moral yemeğine teknik ekip ve futbolcuların yanı sıra; Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Gebzespor takım kaptanı Jaba ise kendilerini ağırlayan Cammekan Restaurant işletmecisi Tamer Coşkun’a Gebzespor forması hediye etti.

ÇAKIR’DAN TEŞEKKÜR

Gebzespor Başkanı İlker Çakır ise yaptığı açıklamada, ‘’Her daim takımımızın yanında olan Tamer Coşkun’a bir kez daha teşekkür ediyoruz. Varlığıyla kulübümüze güç katıyor. Allah hepsinden razı olsun’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.