FİNAL EĞİTİM KURUMLARINDA YGS’YE HAZIRLIK DEVAM EDİYOR

Gebze 08.03.2017 - 13:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

FİNAL EĞİTİM KURUMLARINDA YGS’YE HAZIRLIK DEVAM EDİYOR

         Uzun bir maratonun ardından haftaya 12 Mart Pazar günü, 2 milyona aşkın öğrenci üniversite sınavlarının ilk kademesi olan YGS’DE ter dökecekler. Bizde bu süreçte öğrencilerin sınava nasıl hazırlandıklarını, neler yaşadıklarını öğrenebilmek için eğitimde bir Türkiye markası olan Final Eğitim Kurumlarının yöneticileriyle görüşüp bilgi aldık.               Gebze Final Temel Lisesi müdürü Orhan KOÇ’LA Gebze Öğretmen evinde yaptığımız ve velilerinde katıldığı toplantıda müdür bey şunları dile getirdi: Öğrencilerimizi yıl boyunca yoğun bir çalışma programına alarak YGS’YE hazırlıyoruz. Her hafta girdikleri deneme sınavlarıyla eksiklerinin neler olduğunu görüyor ve öğrenciye de eksiklerini göstermiş oluyoruz.               Yıl boyunca yaptığımız buna benzer birçok çalışmayla öğrencilerimizdeki hazır bulunuşluğu artırmayı hedefledik. Özellikle son dönemde yapılan sıkı bir çalışmanın ne denli önemli olduğunu çok iyi bildiğimiz için son 15 günde bütün öğrencilerimizi farklı yerlerde kamplara aldık. Burada, öğretmen evinde, 30 öğrencimiz yatılı kampta, 60 öğrencimiz Gebze Gençlik Merkezinde ve geri kalan bütün öğrencilerimizde kurumlarımızda kamp çalışmalarını sürdürüyor. Bu kamp programında hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimiz büyük bir özveriyle çalışıyor. Denemeler, soru çözümleri ve birebir konu anlatımlarıyla öğrencilerimizin tamamen sınava odaklanmalarını hedefledik.               Kamp çalışmalarını oluşturmamızın amacı, hem öğrencilerin sınava odaklanmasını sağlamak hem de yoğun stres altındaki öğrencilerin rehber öğretmenlerinin gözetimi ve desteğiyle sınav kaygılarını azaltmaktır. Emeği geçen her öğretmenime ve velilerimize teşekkür ediyorum. 12 Mart Pazar günü YGS  sınavına katılacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.         Orhan KOÇ    

         Uzun bir maratonun ardından haftaya 12 Mart Pazar günü, 2 milyona aşkın öğrenci üniversite sınavlarının ilk kademesi olan YGS’DE ter dökecekler. Bizde bu süreçte öğrencilerin sınava nasıl hazırlandıklarını, neler yaşadıklarını öğrenebilmek için eğitimde bir Türkiye markası olan Final Eğitim Kurumlarının yöneticileriyle görüşüp bilgi aldık.

              Gebze Final Temel Lisesi müdürü Orhan KOÇ’LA Gebze Öğretmen evinde yaptığımız ve velilerinde katıldığı toplantıda müdür bey şunları dile getirdi: Öğrencilerimizi yıl boyunca yoğun bir çalışma programına alarak YGS’YE hazırlıyoruz. Her hafta girdikleri deneme sınavlarıyla eksiklerinin neler olduğunu görüyor ve öğrenciye de eksiklerini göstermiş oluyoruz.

              Yıl boyunca yaptığımız buna benzer birçok çalışmayla öğrencilerimizdeki hazır bulunuşluğu artırmayı hedefledik. Özellikle son dönemde yapılan sıkı bir çalışmanın ne denli önemli olduğunu çok iyi bildiğimiz için son 15 günde bütün öğrencilerimizi farklı yerlerde kamplara aldık. Burada, öğretmen evinde, 30 öğrencimiz yatılı kampta, 60 öğrencimiz Gebze Gençlik Merkezinde ve geri kalan bütün öğrencilerimizde kurumlarımızda kamp çalışmalarını sürdürüyor. Bu kamp programında hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimiz büyük bir özveriyle çalışıyor. Denemeler, soru çözümleri ve birebir konu anlatımlarıyla öğrencilerimizin tamamen sınava odaklanmalarını hedefledik.

              Kamp çalışmalarını oluşturmamızın amacı, hem öğrencilerin sınava odaklanmasını sağlamak hem de yoğun stres altındaki öğrencilerin rehber öğretmenlerinin gözetimi ve desteğiyle sınav kaygılarını azaltmaktır. Emeği geçen her öğretmenime ve velilerimize teşekkür ediyorum. 12 Mart Pazar günü YGS  sınavına katılacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.        

Orhan KOÇ    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.