TAŞDEMİR KONGRE'YE DAVET ETTİ!

Gebze 09.03.2017 - 12:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TAŞDEMİR KONGRE'YE DAVET ETTİ!

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Cumartesi günü yapılacak Gebze İlçe Kongresine partilileri davet etti.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Cumartesi günü yapılacak Gebze İlçe Kongresine partilileri davet etti. Sosyal medya hesabından partililere çağrı yapan Taşdemir, kongrede tekrar aday olduğunu belirterek, Ülküdaşlarını davet etti. TAŞDEMİR’DEN KONGRE DAVETİ Taşdemir, sosyal medya hesabından şu görüşlere yer verdi: “ İlçe Başkanı olarak yapılacak olan seçimde tekrar aday olduğumu ülküdaşlarıma dava arkadaşlarıma bir kez daha duyurmak ve kongremize davet etmeği bir görev bilerek camiamıza emek vermiş mensuplarımızı ve tüm Gebzeli vatandaşlarımızı toyumuza davet ediyorum. Ülke olarak içerisinden geçtiğimiz zor ve sıkıntılı süreçte kırk yılı aşkındır hizmetinde Bulunduğum ve mensubu olmaktan şeref duyduğum ülkücü harekete hizmetimiz sadece Allah’ın Rızasını kazanmak içindir. İşte bu sebeple dün Başbuğumuzun yanında Bugünde onun yolunda yürüyen Türk Dünyasının lideri Türkmen Beyi Muhterem Genel Başkanımızla Beraber kavli karar tek başına iktidara yürüyoruz bu vesile ile bir kez daha tüm Gönüldaşlarımızı ve hemşerilerimizi kongremize Davet ediyorum. Yüce Allah Yar ve yardımcımız olsun Bizleri mahcup etmesin.”dedi.
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Cumartesi günü yapılacak Gebze İlçe Kongresine partilileri davet etti.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Cumartesi günü yapılacak Gebze İlçe Kongresine partilileri davet etti. Sosyal medya hesabından partililere çağrı yapan Taşdemir, kongrede tekrar aday olduğunu belirterek, Ülküdaşlarını davet etti.

TAŞDEMİR’DEN KONGRE DAVETİ

Taşdemir, sosyal medya hesabından şu görüşlere yer verdi: “ İlçe Başkanı olarak yapılacak olan seçimde tekrar aday olduğumu ülküdaşlarıma dava arkadaşlarıma bir kez daha duyurmak ve kongremize davet etmeği bir görev bilerek camiamıza emek vermiş mensuplarımızı ve tüm Gebzeli vatandaşlarımızı toyumuza davet ediyorum. Ülke olarak içerisinden geçtiğimiz zor ve sıkıntılı süreçte kırk yılı aşkındır hizmetinde Bulunduğum ve mensubu olmaktan şeref duyduğum ülkücü harekete hizmetimiz sadece Allah’ın Rızasını kazanmak içindir. İşte bu sebeple dün Başbuğumuzun yanında Bugünde onun yolunda yürüyen Türk Dünyasının lideri Türkmen Beyi Muhterem Genel Başkanımızla Beraber kavli karar tek başına iktidara yürüyoruz bu vesile ile bir kez daha tüm Gönüldaşlarımızı ve hemşerilerimizi kongremize Davet ediyorum. Yüce Allah Yar ve yardımcımız olsun Bizleri mahcup etmesin.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.