MHP’Lİ BAŞKANLAR MAZBATALARINA KAVUŞTU!

Gebze 15.03.2017 - 11:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP’Lİ BAŞKANLAR MAZBATALARINA KAVUŞTU!

MHP Gebze ve Çayırova’da hafta sonu yapılan kongre sonrası İlçe Başkanları mazbatalarını aldı.

  MHP Gebze ve Çayırova’da hafta sonu yapılan kongreler sonrası İlçe Başkanları mazbatalarını aldı. Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan kongre de MHP Gebze İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen Ferit Taşdemir ve Çayırova İlçe Kongresinde Abdullah Adanur’u 25 oy farkla geçerek Başkanlığına seçilen Yunus Emre Düzdaban, mazbatalarına kavuştu. Gebze’de başarılı bir İlçe Başkanlığı yapan ve İkinci kez kongreye giden Ferit Taşdemir, tek listeyle yapılan kongrede delegelerin büyük desteğini alarak yeniden Başkanlığa seçilmişti. Taşdemir Gebze İlçe Seçim kurulundan mazbatasını alarak yeni döneme “Merhaba” dedi. DÜZDABAN MAZBATASINI EKİBİYLE ALDI MHP Çayırova İlçe Teşkilatı’nın 4’üncü olağan kongresi geçtiğimiz gün gerçekleştirilmişti. Gerçekleşen kongrede mevcut ilçe başkanı Abdullah Adanur ile Yunus Emre Düzdaban başkanlık için yarışmıştı. Kongrede 400 delegeden 150’inin oyunu alan Yunus Emre Düzbadan, ilçe başkanı seçilmişti. MHP Çayırova İlçe Başkanı seçilen Yunus Emre Düzdaban, ilçe yöneticileri ile birlikte ilçe seçim kuruluna gelerek mazbatasını aldı.  
MHP Gebze ve Çayırova’da hafta sonu yapılan kongre sonrası İlçe Başkanları mazbatalarını aldı.

 


MHP Gebze ve Çayırova’da hafta sonu yapılan kongreler sonrası İlçe Başkanları mazbatalarını aldı. Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan kongre de MHP Gebze İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen Ferit Taşdemir ve Çayırova İlçe Kongresinde Abdullah Adanur’u 25 oy farkla geçerek Başkanlığına seçilen Yunus Emre Düzdaban, mazbatalarına kavuştu. Gebze’de başarılı bir İlçe Başkanlığı yapan ve İkinci kez kongreye giden Ferit Taşdemir, tek listeyle yapılan kongrede delegelerin büyük desteğini alarak yeniden Başkanlığa seçilmişti. Taşdemir Gebze İlçe Seçim kurulundan mazbatasını alarak yeni döneme “Merhaba” dedi.

DÜZDABAN MAZBATASINI EKİBİYLE ALDI

MHP Çayırova İlçe Teşkilatı’nın 4’üncü olağan kongresi geçtiğimiz gün gerçekleştirilmişti. Gerçekleşen kongrede mevcut ilçe başkanı Abdullah Adanur ile Yunus Emre Düzdaban başkanlık için yarışmıştı. Kongrede 400 delegeden 150’inin oyunu alan Yunus Emre Düzbadan, ilçe başkanı seçilmişti. MHP Çayırova İlçe Başkanı seçilen Yunus Emre Düzdaban, ilçe yöneticileri ile birlikte ilçe seçim kuruluna gelerek mazbatasını aldı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.