SULTAN SON DAKİKADA YIKILDI

Spor 30.03.2017 - 16:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SULTAN SON DAKİKADA YIKILDI

Süper Play-Off’ta Kartepe Belediyespor ile Gebze Sultan Orhanspor, karşılıklı goller sonrasında 2-2 berabere kaldı. Kartepe’nin beraberlik golü 90.dakikada geldi.

ERHAN FİRİKİKTEN AVLADI Amatör Süper Lig Play-Off Grubu beşinci hafta maçında 4’er puanı bulunan Kartepe Belediyespor ile Gebze Sultan Orhanspor, kozlarını Arslanbey Stadı’nda paylaştı. Oldukça çekişmeli geçen mücadeleye her iki takım da istekli başlarken, pozisyonları bulan taraf konuk ekip oldu. Gebze temsilcisi, 26.dakikada Erhan’ın sol çaprazdan kaleye gönderdiği müthiş firikik golüyle öne geçti (0-1) KARTEPE PENALTI KAÇIRDI Sultan Orhanspor’un golünden 5 dakika sonra ise Kartepe Belediyespor, penaltı kazandı. Penaltı vuruşunda beyaz noktanın başına geçen Kubilay’ın şutunu kaleci Ferhat çelmeyi başardı. İlk yarının uzatma dakikalarında ise Kartepe Belediyespor’dan Mustafa’nın ceza sahası dışından vurduğu sert şut ağlarla buluştu ve ilk yarı 1-1 berabere tamamlandı.     FİKRET ÖZCAN SAHA DIŞINA GÖNDERİLDİ Gebze Sultan Orhanspor Teknik Direktörü Fikret Özcan’ın maçı yöneten hakem Tolga Güldibi’ye yoğun itirazları nedeniyle saha dışına gönderildiği maçın ikinci yarısında, Sultan Orhanspor 69.dakikada korner kazandı. Köşe vuruşunda topa iyi yükselen Koray, kafa vuruluşuyla topu ağlara gönderdi ve takımını tekrar öne geçirdi (1-2). ŞÜKRÜCAN 1 PUANI GETİRDİK alan dakikalarda beraberlik golü için rakip kaleye yüklenen Kartepe Belediyespor, aradığı golü 90.dakikada Şükrücan’ın ayağından buldu ve mücadele 2-2 sona erdi. Bu sonucun arından iki takım da puanlarını 5’e yükseltirken, averajla Sultan Orhanspor dördüncü, Kartepe Belediyespor ise beşinci sırada yer aldı. KARTEPE BELEDİYESPOR: 2SULTAN ORHANSPOR: 2 STAT: Arslanbey HAKEMLER: Tolga Güldibi**, Gizem Nur Soylu**, Emir Eroğlu** KARTEPE BELDİYESPOR: Metehan**, Enes** (Ruhi*), Ahmet*, Muhammet*, İbrahim**, Kubilay**, Hakan*, Cankat* (Ali*), Şükrücan***, Mustafa***, Celal*** SULTAN ORHAN: Ferhat*, Nusret**, Oğuzhan Kartal**, Koray***, Fatih**, Mustafa** (Mehmet*), Mesut**, Erhan*** (Volkan*), Ahmet***, Dilaver*, Harun** (Umut*) GOLLER: Erhan (Dk 26), Mustafa (Dk 45), Koray (Dk 70), Şükrücan (Dk 90) NOT: Kubilay 31.dakikada penaltı kaçırdı.
Süper Play-Off’ta Kartepe Belediyespor ile Gebze Sultan Orhanspor, karşılıklı goller sonrasında 2-2 berabere kaldı. Kartepe’nin beraberlik golü 90.dakikada geldi.

ERHAN FİRİKİKTEN AVLADI

Amatör Süper Lig Play-Off Grubu beşinci hafta maçında 4’er puanı bulunan Kartepe Belediyespor ile Gebze Sultan Orhanspor, kozlarını Arslanbey Stadı’nda paylaştı. Oldukça çekişmeli geçen mücadeleye her iki takım da istekli başlarken, pozisyonları bulan taraf konuk ekip oldu. Gebze temsilcisi, 26.dakikada Erhan’ın sol çaprazdan kaleye gönderdiği müthiş firikik golüyle öne geçti (0-1)

KARTEPE PENALTI KAÇIRDI

Sultan Orhanspor’un golünden 5 dakika sonra ise Kartepe Belediyespor, penaltı kazandı. Penaltı vuruşunda beyaz noktanın başına geçen Kubilay’ın şutunu kaleci Ferhat çelmeyi başardı. İlk yarının uzatma dakikalarında ise Kartepe Belediyespor’dan Mustafa’nın ceza sahası dışından vurduğu sert şut ağlarla buluştu ve ilk yarı 1-1 berabere tamamlandı.

 

  FİKRET ÖZCAN SAHA DIŞINA GÖNDERİLDİ

Gebze Sultan Orhanspor Teknik Direktörü Fikret Özcan’ın maçı yöneten hakem Tolga Güldibi’ye yoğun itirazları nedeniyle saha dışına gönderildiği maçın ikinci yarısında, Sultan Orhanspor 69.dakikada korner kazandı. Köşe vuruşunda topa iyi yükselen Koray, kafa vuruluşuyla topu ağlara gönderdi ve takımını tekrar öne geçirdi (1-2).

ŞÜKRÜCAN 1 PUANI GETİRDİK

alan dakikalarda beraberlik golü için rakip kaleye yüklenen Kartepe Belediyespor, aradığı golü 90.dakikada Şükrücan’ın ayağından buldu ve mücadele 2-2 sona erdi. Bu sonucun arından iki takım da puanlarını 5’e yükseltirken, averajla Sultan Orhanspor dördüncü, Kartepe Belediyespor ise beşinci sırada yer aldı.

KARTEPE BELEDİYESPOR: 2SULTAN ORHANSPOR: 2

STAT: Arslanbey

HAKEMLER: Tolga Güldibi**, Gizem Nur Soylu**, Emir Eroğlu**

KARTEPE BELDİYESPOR: Metehan**, Enes** (Ruhi*), Ahmet*, Muhammet*, İbrahim**, Kubilay**, Hakan*, Cankat* (Ali*), Şükrücan***, Mustafa***, Celal***

SULTAN ORHAN: Ferhat*, Nusret**, Oğuzhan Kartal**, Koray***, Fatih**, Mustafa** (Mehmet*), Mesut**, Erhan*** (Volkan*), Ahmet***, Dilaver*, Harun** (Umut*)

GOLLER: Erhan (Dk 26), Mustafa (Dk 45), Koray (Dk 70), Şükrücan (Dk 90)

NOT: Kubilay 31.dakikada penaltı kaçırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.