Market Kasiyeri Soyguna engel oldu

Darıca 02.04.2017 - 13:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Market Kasiyeri Soyguna engel oldu

Darıca’da müşteri gibi bir markete giren soyguncu, kasadan para çalmak isterken kasiyerin fark etmesi sonucu boğuşma yaşandı. Olay, Darıca Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Akşam saatlerinde soygun amacıyla markete giren şahıs, raftan aldığı kurabiye ve meyve suyunun ücretini ödemek bahanesiyle kasaya yaklaştı. Kendisinden başka bir müşterinin olmadığını fırsat bilen soyguncu, etrafını da kolaçan ettikten sonra kasa başındaki kasiyerin arkasına geçerek tırnakçılık yapmak suretiyle para çalmak istedi. Bunu fark eden kasiyer, müdahalede bulununca hırsız ile gırtlak gırtlağa boğuşmak zorunda kaldı. BOĞUŞMA DIŞARIYA TAŞTI Marketin güvenlik kameralarına da yansıyan görüntülerde; Elinde, sözde alışveriş yaptığı küçük bir poşetle kasaya yaklaşan zanlı, çalışan ve müşterilerin de olmayışını fırsat bilip, sağına soluna baktıktan sonra kasanın olduğu bölüme geçti. Önünde kasiyer olmasına rağmen kasadan para çalmak isteyen soyguncu, bunu fark eden kasiyeri saçlarından tutarak etkisiz hale getirmek istedi. Soyguncunun bir anda saldırısına uğrayan kasiyer, karşılık verince market içerisinde başlayan boğuşma dışarıya taştı. Dışarıda da bir süre devam eden boğuşmanın ardından kasiyerin elinden kurtularak kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay yerine çağrılan Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Polisin yaptığı incelemelerde de soyguncunun 19 yaşındaki S.K. olduğu belirlendi.  

Darıca’da müşteri gibi bir markete giren soyguncu, kasadan para çalmak isterken kasiyerin fark etmesi sonucu boğuşma yaşandı.

Olay, Darıca Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Akşam saatlerinde soygun amacıyla markete giren şahıs, raftan aldığı kurabiye ve meyve suyunun ücretini ödemek bahanesiyle kasaya yaklaştı. Kendisinden başka bir müşterinin olmadığını fırsat bilen soyguncu, etrafını da kolaçan ettikten sonra kasa başındaki kasiyerin arkasına geçerek tırnakçılık yapmak suretiyle para çalmak istedi. Bunu fark eden kasiyer, müdahalede bulununca hırsız ile gırtlak gırtlağa boğuşmak zorunda kaldı.

BOĞUŞMA DIŞARIYA TAŞTI

Marketin güvenlik kameralarına da yansıyan görüntülerde; Elinde, sözde alışveriş yaptığı küçük bir poşetle kasaya yaklaşan zanlı, çalışan ve müşterilerin de olmayışını fırsat bilip, sağına soluna baktıktan sonra kasanın olduğu bölüme geçti. Önünde kasiyer olmasına rağmen kasadan para çalmak isteyen soyguncu, bunu fark eden kasiyeri saçlarından tutarak etkisiz hale getirmek istedi. Soyguncunun bir anda saldırısına uğrayan kasiyer, karşılık verince market içerisinde başlayan boğuşma dışarıya taştı. Dışarıda da bir süre devam eden boğuşmanın ardından kasiyerin elinden kurtularak kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay yerine çağrılan Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Polisin yaptığı incelemelerde de soyguncunun 19 yaşındaki S.K. olduğu belirlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.