Ah o kaçan puanlar!

Spor 03.04.2017 - 13:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ah o kaçan puanlar!

MOR MENEKŞELER SON 7 MAÇTA 19 PUAN TOPLADI

Şampiyonluğu E.Velimeşespor’a kaptıran Gebzespor, buna karşın son haftalarda gösterdiği performansla alkış topladı. Mor Menekşeler, ligde oynadığı son 7 maçta 19 puanı hanesine yazdırarak BAL tarihindeki en başarılı periyodunu geçirdi. Şampiyonluk trenini ligin bitimine 3 hafta kala kaçıran Gebzespor, buna rağmen kendisine yakışır bir mücadele göstererek galibiyet serilerine devam etti. Teknik Direktör Özer Özcan yönetiminde çıktığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik alan mor beyazlılar, 4.sezonunu oynadığı Bölgesel Amatör Lig’de en başarılı periyodunu geçirdi. Son 7 maçta rakip ağları 14 kez sarsan Gebzespor, kalesinde ise sadece 4 gol gördü. Özer Özcanlı Gebzespor bu periyotta 4 maçta ise kalesini gole kapattı. Gebzespor, ligin son haftasında sahasında Edirnespor’u da devirerek lige galibiyetle nokta koymak istiyor.
MOR MENEKŞELER SON 7 MAÇTA 19 PUAN TOPLADI

Şampiyonluğu E.Velimeşespor’a kaptıran Gebzespor, buna karşın son haftalarda gösterdiği performansla alkış topladı. Mor Menekşeler, ligde oynadığı son 7 maçta 19 puanı hanesine yazdırarak BAL tarihindeki en başarılı periyodunu geçirdi.

Şampiyonluk trenini ligin bitimine 3 hafta kala kaçıran Gebzespor, buna rağmen kendisine yakışır bir mücadele göstererek galibiyet serilerine devam etti. Teknik Direktör Özer Özcan yönetiminde çıktığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik alan mor beyazlılar, 4.sezonunu oynadığı Bölgesel Amatör Lig’de en başarılı periyodunu geçirdi. Son 7 maçta rakip ağları 14 kez sarsan Gebzespor, kalesinde ise sadece 4 gol gördü. Özer Özcanlı Gebzespor bu periyotta 4 maçta ise kalesini gole kapattı. Gebzespor, ligin son haftasında sahasında Edirnespor’u da devirerek lige galibiyetle nokta koymak istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.