19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

'BEKARA AVRAT BOŞAMAK KOLAY'

Gebze 03.04.2017 - 17:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

'BEKARA AVRAT BOŞAMAK KOLAY'

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker muhalefetin eleştirilerine böyle yanıt verdi:

    Gebze Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı bugün gerçekleşti. Mecliste 2016 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Muhalefetin eleştirdiği rapor hakkında konuşan Belediye Başkanı Adnan Köşker, 'Bekâra avrat boşamak kolay. Zamanında planlama yapsaydınız bugün daha rahat ederdik.' dedi. Gebze Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı bugün gerçekleşti. Mecliste denetim komisyonu raporu okunup onaylandı. Ayrıca Mermer Borsası ve Mermerciler Fuar Alanı ile önerge verildi. Konu komisyona havale edildi. Mecliste yapılan secimde Cesur Kurtgöz, Sadık Güvenç ve Mehtap Yilmazel encümen üyeliğine seçildiler. Nisan ayı meclis toplantısında 2016 Faaliyet raporu okunup görüşüldü. Tartışmaların yaşandığı mecliste faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi. CHP’LİLERDEN ELEŞTİRİ CHP’li meclis üyesi Yılmaz Bulut, faaliyet raporuna eleştirilerini dile getirdi. Bulut, Gebze’de yolların yamalı bohçaya döndüğünü ve hala açılamayan yolar olduğunu ifade ederek Gebze’nin çok da başarılı olmadığını söyledi. 'Gebze’nin trafik sorunu artık bir buhrana döndü. Gebze Belediyesinin bu sorunu çözmek için ne gibi çalışması var.' dedi. CHP’li Salih Işık ise yaptığı konuşmada 'Gebze hızla büyüyen bir kent ve sorunları da aynı şekilde büyüyen bir kent. Gebze’nin kaymağını yiyen ama üvey evlat muamelesi yapan Büyükşehir Belediyesi mi engelliyor bu hizmetleri. Gebze’nin geleceğini kurtaracak projeler göremiyoruz.' diyerek eleştirilerini dile getirdi. KÖŞKER: 'BEKARA AVRAT BOŞAMAK KOLAY' Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise yapılan eleştirilere yanıt vererek Gebze’nin başarılı bir yılı geride bıraktığını ifade etti. Köşker, şunları söyledi: 'Gebze Belediyesi markalaşma ve şehir kimliği oluşturma adına bugüne kadar güzel çalışmalar yaptık. 2016 yılında da geçmişte olduğu gibi başarılı bir yılı geride bıraktık. Bekara avrat boşamak kolaydır. Dışarıdan konuşmak kolay. İşin içine girmek gerekiyor. Gebze’de otopark ve trafik sorunu olduğunu söylemek için mühendis olmaya gerek yok. Dışarıdan çocuk getirin o da söyler. Vardı da biz mi yapmadık. 25 yıl önce park yeri ayırdınız da biz mi yapmadık. Neden zamanında planlama yapmadınız.'  
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker muhalefetin eleştirilerine böyle yanıt verdi:

 

 

Gebze Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı bugün gerçekleşti. Mecliste 2016 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Muhalefetin eleştirdiği rapor hakkında konuşan Belediye Başkanı Adnan Köşker, 'Bekâra avrat boşamak kolay. Zamanında planlama yapsaydınız bugün daha rahat ederdik.' dedi.

Gebze Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı bugün gerçekleşti. Mecliste denetim komisyonu raporu okunup onaylandı. Ayrıca Mermer Borsası ve Mermerciler Fuar Alanı ile önerge verildi. Konu komisyona havale edildi. Mecliste yapılan secimde Cesur Kurtgöz, Sadık Güvenç ve Mehtap Yilmazel encümen üyeliğine seçildiler. Nisan ayı meclis toplantısında 2016 Faaliyet raporu okunup görüşüldü. Tartışmaların yaşandığı mecliste faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

CHP’LİLERDEN ELEŞTİRİ

CHP’li meclis üyesi Yılmaz Bulut, faaliyet raporuna eleştirilerini dile getirdi. Bulut, Gebze’de yolların yamalı bohçaya döndüğünü ve hala açılamayan yolar olduğunu ifade ederek Gebze’nin çok da başarılı olmadığını söyledi. 'Gebze’nin trafik sorunu artık bir buhrana döndü. Gebze Belediyesinin bu sorunu çözmek için ne gibi çalışması var.' dedi.

CHP’li Salih Işık ise yaptığı konuşmada 'Gebze hızla büyüyen bir kent ve sorunları da aynı şekilde büyüyen bir kent. Gebze’nin kaymağını yiyen ama üvey evlat muamelesi yapan Büyükşehir Belediyesi mi engelliyor bu hizmetleri. Gebze’nin geleceğini kurtaracak projeler göremiyoruz.' diyerek eleştirilerini dile getirdi.

KÖŞKER: 'BEKARA AVRAT BOŞAMAK KOLAY'

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise yapılan eleştirilere yanıt vererek Gebze’nin başarılı bir yılı geride bıraktığını ifade etti. Köşker, şunları söyledi: 'Gebze Belediyesi markalaşma ve şehir kimliği oluşturma adına bugüne kadar güzel çalışmalar yaptık. 2016 yılında da geçmişte olduğu gibi başarılı bir yılı geride bıraktık. Bekara avrat boşamak kolaydır. Dışarıdan konuşmak kolay. İşin içine girmek gerekiyor. Gebze’de otopark ve trafik sorunu olduğunu söylemek için mühendis olmaya gerek yok. Dışarıdan çocuk getirin o da söyler. Vardı da biz mi yapmadık. 25 yıl önce park yeri ayırdınız da biz mi yapmadık. Neden zamanında planlama yapmadınız.'

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.