19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çerkeşli muradına erdi 2-0

Spor 09.04.2017 - 13:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çerkeşli muradına erdi 2-0

2.Küme G Grubu’nda şampiyonun adı belli oldu. En yakın rakibi Darıcaspor’u 2-0 mağlup eden Çerkeşlispor üst üste 9’uncu galibiyetine imza attı ve mutlu sona ulaştı. Yaşar Özgeldi’nin öğrencileri gelecek sezon 1.Küme’de mücadele edecek.

İKİNCİ YARI NEFES KESTİ Yıllardır 1.Küme için mücadele etse de hedefine ulaşamayan Dilovası ekibi sonunda şeytanın bacağını kırdı. Tecrübeli teknik adam Yaşar Özgeldi’nin çalıştırdığı Çerkeşlispor, en yakın takipçisi Darıcaspor’u ikinci yarıda attığı gollerle 2-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Tavşancıl Salih Gün Stadı’ndaki mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona ererken, ikinci yarıda müthiş bir heyecan yaşandı.  ÇERKEŞLİ’DEN ENTERESAN GOL  65’de ani gelişen Çerkeşli atağında çok net bir şekilde ofsaytta görünen Ercan için yan hakem bayrağını kaldırdı. Ancak orta hakem Murat Ortanca topun rakipten geldiğini süzüp pozisyonu devam ettirdi ve gol oldu. Darıcalı oyuncular hakemin kararına tepki gösterse de karar değişmedi. Geri kalan dakikalarda Darıca beraberlik için çabalasa da Çerkeşli sabırlı oyunuyla rakibine göz açtırmadı. Dakikalar 85’i gösterdiğinde Çerkeşli 2-0’ı buldu, gol Osman imzalıydı. Geri kalan dakikalarda Darıca için futbolun mucizesi gerçekleşmedi ve Çerkeşli net bir skorla maçı kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.  
2.Küme G Grubu’nda şampiyonun adı belli oldu. En yakın rakibi Darıcaspor’u 2-0 mağlup eden Çerkeşlispor üst üste 9’uncu galibiyetine imza attı ve mutlu sona ulaştı. Yaşar Özgeldi’nin öğrencileri gelecek sezon 1.Küme’de mücadele edecek.

İKİNCİ YARI NEFES KESTİ

Yıllardır 1.Küme için mücadele etse de hedefine ulaşamayan Dilovası ekibi sonunda şeytanın bacağını kırdı. Tecrübeli teknik adam Yaşar Özgeldi’nin çalıştırdığı Çerkeşlispor, en yakın takipçisi Darıcaspor’u ikinci yarıda attığı gollerle 2-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Tavşancıl Salih Gün Stadı’ndaki mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona ererken, ikinci yarıda müthiş bir heyecan yaşandı. 

ÇERKEŞLİ’DEN ENTERESAN GOL 

65’de ani gelişen Çerkeşli atağında çok net bir şekilde ofsaytta görünen Ercan için yan hakem bayrağını kaldırdı. Ancak orta hakem Murat Ortanca topun rakipten geldiğini süzüp pozisyonu devam ettirdi ve gol oldu. Darıcalı oyuncular hakemin kararına tepki gösterse de karar değişmedi. Geri kalan dakikalarda Darıca beraberlik için çabalasa da Çerkeşli sabırlı oyunuyla rakibine göz açtırmadı. Dakikalar 85’i gösterdiğinde Çerkeşli 2-0’ı buldu, gol Osman imzalıydı. Geri kalan dakikalarda Darıca için futbolun mucizesi gerçekleşmedi ve Çerkeşli net bir skorla maçı kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.