Muhtemel tarih 5 Mayıs

Spor 13.04.2017 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Muhtemel tarih 5 Mayıs

2. Lig iddiasını Play-Off’a taşıyan Darıca Gençlerbirliği, kesin olmamakla birlikte ilk maçını 5 Mayıs Cuma günü oynayacak. Geçen yılki planlamaya göre hareket etmesi beklenen TFF’nin yarı final ilk maçlarını 5 Mayıs, rövanşları ise 8 Mayıs Pazar günü oynatacağı öğrenildi. Final maçı tarihi ise 14 Mayıs Pazar günü olarak olarak düşünülüyor. BÖYLE BİTERSE RAKİP DİYARBEKİRSPOR Statüye göre Play-Off yarı finalinde 2 ile 5 ve 3 ile 4’üncüler karşılaşacak. İlk maçlar 4 ve 5’inci takımların sahasında oynanacak. Darıca Gençlerbirliği şuanki puan tablosuna göre Diyarbekirspor ile  deplasmanda karşılaşacakken, diğer maç ise Sakaryaspor-Bayrampaşa arasında yapılacak. Maçlar sonunda finale çıkan iki takım tarafsız sahada karşılaşacak ve kazanan  takım adını 2.Lig’e yazdıracak.

2. Lig iddiasını Play-Off’a taşıyan Darıca Gençlerbirliği, kesin olmamakla birlikte ilk maçını 5 Mayıs Cuma günü oynayacak. Geçen yılki planlamaya göre hareket etmesi beklenen TFF’nin yarı final ilk maçlarını 5 Mayıs, rövanşları ise 8 Mayıs Pazar günü oynatacağı öğrenildi. Final maçı tarihi ise 14 Mayıs Pazar günü olarak olarak düşünülüyor.

BÖYLE BİTERSE RAKİP DİYARBEKİRSPOR

Statüye göre Play-Off yarı finalinde 2 ile 5 ve 3 ile 4’üncüler karşılaşacak. İlk maçlar 4 ve 5’inci takımların sahasında oynanacak. Darıca Gençlerbirliği şuanki puan tablosuna göre Diyarbekirspor ile  deplasmanda karşılaşacakken, diğer maç ise Sakaryaspor-Bayrampaşa arasında yapılacak. Maçlar sonunda finale çıkan iki takım tarafsız sahada karşılaşacak ve kazanan  takım adını 2.Lig’e yazdıracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.