BBP GEBZE’YE ŞAHİN ATANDI

Gebze 13.04.2017 - 12:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BBP GEBZE’YE ŞAHİN ATANDI

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, Gebze'de Zülfikar Şahin ile devam ettiklerini açıkladı. Zülfikar Şahin 1973 Samsun Havza doğumlu, evli üç çocuk babası, lise mezunu işadamı. 2014 yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi'nin Gebze Belediye Başkan Adaylığını yapan Zülfikar Şahin yerel seçimlerden sonra Gebze İlçe Başkanlığı görevine getirilmişti. DUYAR AÇIKLADI Duyar'ın açıklaması şöyle; "16 Nisan'a kadar referandum çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu arada teşkilat çalışmalarımıza da beraberinde götürüyoruz. Bu noktada geçmiş dönem Gebze'de görev yapan Zülfikar Şahin'in Büyük Birlik Partisi Gebze ilçe başkanı olarak atamasını yapıyorum. Hayırlı uğurlu olsun." Dedi.  

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, Gebze'de Zülfikar Şahin ile devam ettiklerini açıkladı. Zülfikar Şahin 1973 Samsun Havza doğumlu, evli üç çocuk babası, lise mezunu işadamı. 2014 yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi'nin Gebze Belediye Başkan Adaylığını yapan Zülfikar Şahin yerel seçimlerden sonra Gebze İlçe Başkanlığı görevine getirilmişti.

DUYAR AÇIKLADI

Duyar'ın açıklaması şöyle; "16 Nisan'a kadar referandum çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu arada teşkilat çalışmalarımıza da beraberinde götürüyoruz. Bu noktada geçmiş dönem Gebze'de görev yapan Zülfikar Şahin'in Büyük Birlik Partisi Gebze ilçe başkanı olarak atamasını yapıyorum. Hayırlı uğurlu olsun." Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.