23 Nisan Futbol Şenliğinde Final Günü

Spor 14.04.2017 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

23 Nisan Futbol Şenliğinde Final Günü

Çayırova Belediyesi 23 Nisan Futbol Şenliği bugün (14 Nisan Cuma) gerçekleştirilecek final maçları ile noktalanıyor.

  Çayırova Belediyesi’nin ilçedeki 14 Ortaokulun katılımıyla düzenlediği 23 Nisan Futbol Şöleni bugün oynanacak final maçlarıyla şampiyonunu belirleyecek. Son yıllarda eğitim, sosyal, kültürel ve sportif alanda yaptığı dev yatırımlarla göz dolduran Çayırova Belediyesi ilçedeki 14 Ortaokulu futbol takımlarının katıldığı 23 Nisan Futbol Şenliğini düzenledi. 14 takımdan oluşan ve toplamda 210 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği futbol turnuvası bugün (14 Nisan Cuma) sat 10.00’da Şekerpınar Stadyumunda oynanacak finalle son buluyor.   Finalin Adı; Çayırova Ortaokulu ve İstiklal Ortaokulu   2 haftalık mücadelenin ardından yarı finalde 24 Kasım Ortaokulunu 2-1’lik bir skorla yenen Çayırova Ortaokulu, Güzeltepe Ortaokulunu 3-1’lik skorla geçen İstiklal Ortaokuluyla ile finalde rakip oldu. 2005-2006 doğumlu futbolcuların mücadele ettiği turnuvaya gerek öğrencilerin velileri, gerekse de ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Genç futbolcular profesyonel sahada futbol oynamanın tecrübesini de kazandılar.   ÇESK’te Turnuvayı Takip Etti   Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK) turnuvada ön plana çıkan futbolcuların seçilmesi için özel bir ekiple çalışma yaptı. Bilindiği gibi Çayırova Belediyesi bir süre önce ilçede yüzme, futbol, basketbol, masa tenisi, jimnastik, karate ve güreşten oluşan 7 branşta çocukların ve gençlerin lisanslı spor yapmalarına imkan da sağlayan zemin hazırladı.   Demirci, “Çayırova 2018’e Spor Kenti Olarak Merhaba Diyecek”   Demirci: “Spora önemli yatırımlar yapıyoruz. Yarı olimpik yüzme havuzumuz, 2 kapalı spor salonumuz, içerisinde spora büyük alanlar ayırdığımız 2 büyük kültür merkezi ve semt konaklarımız hızla devam ediyor. 2017 bizim içi her alanda olduğu gibi sporda da yatırım yılıdır. Fiziki mekanlar oluşturmanın yanında spor okulları ve spor kulübüyle onlara çok güzel bir zemin hazırladık. Amacımız çocuklarımızın hayatına küçük yaştan itibaren sporu sokmak. Spor okullarımız buna hizmet ediyor. Bir diğer amacımızda bu sporcuların aralarından ön plana çıkıp müsabık hale gelenlere yıl boyu turnuva ve yarışma imkanı sunmak. Çayırova Eğitim Spor Kulübümüzde bu amaca hizmet ediyor. Çayırova 2018’e yaptığımız yatırımlarla spor kenti olarak merhaba diyecek.” dedi.
Çayırova Belediyesi 23 Nisan Futbol Şenliği bugün (14 Nisan Cuma) gerçekleştirilecek final maçları ile noktalanıyor.

 

Çayırova Belediyesi’nin ilçedeki 14 Ortaokulun katılımıyla düzenlediği 23 Nisan Futbol Şöleni bugün oynanacak final maçlarıyla şampiyonunu belirleyecek. Son yıllarda eğitim, sosyal, kültürel ve sportif alanda yaptığı dev yatırımlarla göz dolduran Çayırova Belediyesi ilçedeki 14 Ortaokulu futbol takımlarının katıldığı 23 Nisan Futbol Şenliğini düzenledi. 14 takımdan oluşan ve toplamda 210 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği futbol turnuvası bugün (14 Nisan Cuma) sat 10.00’da Şekerpınar Stadyumunda oynanacak finalle son buluyor.

 

Finalin Adı; Çayırova Ortaokulu ve İstiklal Ortaokulu

 

2 haftalık mücadelenin ardından yarı finalde 24 Kasım Ortaokulunu 2-1’lik bir skorla yenen Çayırova Ortaokulu, Güzeltepe Ortaokulunu 3-1’lik skorla geçen İstiklal Ortaokuluyla ile finalde rakip oldu. 2005-2006 doğumlu futbolcuların mücadele ettiği turnuvaya gerek öğrencilerin velileri, gerekse de ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Genç futbolcular profesyonel sahada futbol oynamanın tecrübesini de kazandılar.

 

ÇESK’te Turnuvayı Takip Etti

 

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK) turnuvada ön plana çıkan futbolcuların seçilmesi için özel bir ekiple çalışma yaptı. Bilindiği gibi Çayırova Belediyesi bir süre önce ilçede yüzme, futbol, basketbol, masa tenisi, jimnastik, karate ve güreşten oluşan 7 branşta çocukların ve gençlerin lisanslı spor yapmalarına imkan da sağlayan zemin hazırladı.

 

Demirci, “Çayırova 2018’e Spor Kenti Olarak Merhaba Diyecek”

 

Demirci: “Spora önemli yatırımlar yapıyoruz. Yarı olimpik yüzme havuzumuz, 2 kapalı spor salonumuz, içerisinde spora büyük alanlar ayırdığımız 2 büyük kültür merkezi ve semt konaklarımız hızla devam ediyor. 2017 bizim içi her alanda olduğu gibi sporda da yatırım yılıdır. Fiziki mekanlar oluşturmanın yanında spor okulları ve spor kulübüyle onlara çok güzel bir zemin hazırladık. Amacımız çocuklarımızın hayatına küçük yaştan itibaren sporu sokmak. Spor okullarımız buna hizmet ediyor. Bir diğer amacımızda bu sporcuların aralarından ön plana çıkıp müsabık hale gelenlere yıl boyu turnuva ve yarışma imkanı sunmak. Çayırova Eğitim Spor Kulübümüzde bu amaca hizmet ediyor. Çayırova 2018’e yaptığımız yatırımlarla spor kenti olarak merhaba diyecek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.