Yasak başlıyor! Saat 18.00'dan itibaren...

15.04.2017 - 09:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yasak başlıyor! Saat 18.00'dan itibaren...

Yarın yapılacak Anayasa değişikliği referandumu ile ilgili propaganda dönemi, bugün saat 18.00’de sona eriyor.

Bu akşam saat 18.00’den itibaren yarın sandıklar açılana kadar her türlü propaganda faaliyeti yasak. AFİŞLER TOPLANACAK  Seçim yasaları gereği,  bu akşam saat 18.00 itibariyle referandum için asılmış bütün afiş, bayrakların asanlar tarafından toplanmış olması gerekiyor. Ayrıca, ses düzeni kurulu araçlarla yayın yapılması da yasak. Yani günlerdir devam eden seçim gürültüsü ve kirliliği, bu akşam saat 18.00 itibariyle sonlanmış olacak.  
Yarın yapılacak Anayasa değişikliği referandumu ile ilgili propaganda dönemi, bugün saat 18.00’de sona eriyor.


Bu akşam saat 18.00’den itibaren yarın sandıklar açılana kadar her türlü propaganda faaliyeti yasak.
AFİŞLER TOPLANACAK
 Seçim yasaları gereği,  bu akşam saat 18.00 itibariyle referandum için asılmış bütün afiş, bayrakların asanlar tarafından toplanmış olması gerekiyor. Ayrıca, ses düzeni kurulu araçlarla yayın yapılması da yasak. Yani günlerdir devam eden seçim gürültüsü ve kirliliği, bu akşam saat 18.00 itibariyle sonlanmış olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.