Darıca’dan rakiplere gözdağı!

Spor 17.04.2017 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’dan rakiplere gözdağı!

Bayrampaşaspor’u çok iyi bir futbol sonrasında 3-0’lık skorla geçerek Play-Off’taki rakiplerine gözdağı veren Darıca Gençlerbirliği, 12 Bingölspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak. Temsilcimiz kalan 2 maçı da kazanarak lig ikinciliği için Sakaryaspor’un takılmasını bekleyecek.

Play-Off’taki olası rakiplerinden Bayrampaşaspor’u çok iyi bir futbolla sahadan ve silen 3 puanı 3 golle alan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 33.haftasında deplasmanda konuk olacağı 12 Bingölspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün başlayacak. Bayrampaşa maçı sonrasında 2 gün izin yapan sarı yeşillilerde, dün gerçekleşen referandum seçimleri için ikamet adreslerinin bulunduğu yerlere giden Darıca G.B futbolcuları bugün yeninden kulüp tesislerinde toplanacak. Temsilcimizde haftanın ilk antrenmanı saat 15.00’da başlayacak. 2’NCİLİK UMUTLARIMIZ ARTTI Sakaryaspor’un Bingölspor’a takılmasıyla lig ikinciliği için umutlanan Darıca Gençlerbirliği, Bingöl deplasmanından 3 puanla dönerek Sakaryaspor’un takılmasını bekleyecek. Ligi ikinci sırada bitirerek Play-Off’ta lig 5’ncisi ile karşı karşıya gelmeyi hedefleyen sarı yeşilliler, Bingölspor deplasmanının ardından sahasında Muğlaspor ile oynayacağı maçla birlikte normal sezonun tamamlayacak. Darıca’ya karşı ikili averaj üstünlüğünü elinde bulunduran Sakaryaspor ise önümüzdeki hafta sonunda deplasmanda Muğlaspor ile, son hafta ise sahasında Maltepespor ile karşı karşıya gelecek.
Bayrampaşaspor’u çok iyi bir futbol sonrasında 3-0’lık skorla geçerek Play-Off’taki rakiplerine gözdağı veren Darıca Gençlerbirliği, 12 Bingölspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak. Temsilcimiz kalan 2 maçı da kazanarak lig ikinciliği için Sakaryaspor’un takılmasını bekleyecek.

Play-Off’taki olası rakiplerinden Bayrampaşaspor’u çok iyi bir futbolla sahadan ve silen 3 puanı 3 golle alan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 33.haftasında deplasmanda konuk olacağı 12 Bingölspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün başlayacak. Bayrampaşa maçı sonrasında 2 gün izin yapan sarı yeşillilerde, dün gerçekleşen referandum seçimleri için ikamet adreslerinin bulunduğu yerlere giden Darıca G.B futbolcuları bugün yeninden kulüp tesislerinde toplanacak. Temsilcimizde haftanın ilk antrenmanı saat 15.00’da başlayacak.

2’NCİLİK UMUTLARIMIZ ARTTI

Sakaryaspor’un Bingölspor’a takılmasıyla lig ikinciliği için umutlanan Darıca Gençlerbirliği, Bingöl deplasmanından 3 puanla dönerek Sakaryaspor’un takılmasını bekleyecek. Ligi ikinci sırada bitirerek Play-Off’ta lig 5’ncisi ile karşı karşıya gelmeyi hedefleyen sarı yeşilliler, Bingölspor deplasmanının ardından sahasında Muğlaspor ile oynayacağı maçla birlikte normal sezonun tamamlayacak. Darıca’ya karşı ikili averaj üstünlüğünü elinde bulunduran Sakaryaspor ise önümüzdeki hafta sonunda deplasmanda Muğlaspor ile, son hafta ise sahasında Maltepespor ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.