Osmangazi’den dev adım 1-2

Spor 21.04.2017 - 09:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Osmangazi’den dev adım 1-2

  2.Küme H Grubu’nda haftanın merakla beklenen maçında Darıca Marmara Osmangazi, K.Çeşme’yi 2-1 yenerek Play-Off yolunda dev bir adım attı. 3 maçtır kazanamamanın vermiş olduğu stresle maça çıkan Köşklüçeşme girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremezken, konuk takım her iki yarıda Mustafa ile bulduğu gollerle sonuca gitti. Köşklüçeşme’nin golü ise 90.dakikada penaltıdan Hakan Gelgin’le geldi. Şampiyonluk trenini Yavuz Selimspor’a mağlup olduğu maçta kaçıran K.Çeşme aldığı son yenilgiyle Play-Off’u da tehlikeye attı. 23 puanda kalan mor-beyazlı takım haftayı 4.sırada tamamladı. Liderlerin direkt 1.Küme’ye çıkacağı, ikinci ve üçüncü takımların ise Play-Off’a vizesi alacağı grupta Darıca Marmara Osmangazi önemli bir avantaj elde etti. Puanını 24’e çıkartan mavi-beyazlı takım haftayı 3.sırada noktalamış oldu.   TARAFTAR SAHAYA GİRDİ  Bu arada maçın bitiş düdüğüyle birlikte K.Çeşme’den bazı taraftarlar sahaya girdi. Saha içinde sevinen Darıca Marmara Osmangazispor oyuncularına saldıran taraftarlar, centilmence başlayıp centilmence sona eren maça gölge düşürdü. Çıkan olaylarda kaleci Fatih ve Kadir çeşitli yerlerinden darbe aldı.

 

2.Küme H Grubu’nda haftanın merakla beklenen maçında Darıca Marmara Osmangazi, K.Çeşme’yi 2-1 yenerek Play-Off yolunda dev bir adım attı. 3 maçtır kazanamamanın vermiş olduğu stresle maça çıkan Köşklüçeşme girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremezken, konuk takım her iki yarıda Mustafa ile bulduğu gollerle sonuca gitti. Köşklüçeşme’nin golü ise 90.dakikada penaltıdan Hakan Gelgin’le geldi. Şampiyonluk trenini Yavuz Selimspor’a mağlup olduğu maçta kaçıran K.Çeşme aldığı son yenilgiyle Play-Off’u da tehlikeye attı. 23 puanda kalan mor-beyazlı takım haftayı 4.sırada tamamladı. Liderlerin direkt 1.Küme’ye çıkacağı, ikinci ve üçüncü takımların ise Play-Off’a vizesi alacağı grupta Darıca Marmara Osmangazi önemli bir avantaj elde etti. Puanını 24’e çıkartan mavi-beyazlı takım haftayı 3.sırada noktalamış oldu.  

TARAFTAR SAHAYA GİRDİ 

Bu arada maçın bitiş düdüğüyle birlikte K.Çeşme’den bazı taraftarlar sahaya girdi. Saha içinde sevinen Darıca Marmara Osmangazispor oyuncularına saldıran taraftarlar, centilmence başlayıp centilmence sona eren maça gölge düşürdü. Çıkan olaylarda kaleci Fatih ve Kadir çeşitli yerlerinden darbe aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.