Darıca turizm cenneti olmalı

Darıca 21.04.2017 - 12:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca turizm cenneti olmalı

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Turizm Haftası nedeniyle Darıca'yı tanıtmak için bir program düzenledi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan ve Kocaeli basınına Darıca'yı anlattı. Zamburkan, Darıca'nın turizm cenneti olması gerektiğini ifade ederken Başkan Karabacak, ise yatırımlarla Darıca'nın turizmde cazibe merkezi olacağını söyledi.

    Turizm Haftası nedeniyle Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Darıca'yı tanıtmak için bir program düzenledi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan ve Kocaeli basınına Darıca'yı anlattı. Darıca Seyir Köşkü Restoran'da misafirlerini kahvaltıda ağırlayan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca'nın turizmde yükselen bir değer olduğunu söyledi. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve Kocaeli basınının da katıldığı programda ilk olarak Darıca'nın tanıtım filmi izletildi. Ardından İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, Turizm Haftası ve Kocaeli'deki turizm hakkında kısa bir konuşma yaptı. DARICA TURİZM CENETİ OLMALI Darıca'nın tarihi bir ilçe olduğunu ve turizmde cazibe merkezi haline gelmesi gerektiğini ifade eden Zamburkan, şöyle konuştu: "Darıca'nın tarihinin çok eskiye dayandığını biliyoruz. Darıca tarihi geçmişiyle olduğu kadar doğal güzellikleriyle de dikkat çeken bir yer. Darıca son dönemde turizm açısında cazibe merkezi haline gelmeye başladı. Darıca Belediyemizin de yatırımlarıyla Darıca çok yol kat etti. Son dönemde dizi sektörü de Darıca'yı keşfetti ve Darıca'yı tercih etmeye başladı. Sahiliyle, yat limanıyla ve değer yatırımlarla birlikte Darıca'nın turizm cenneti olacağına inanıyorum." DARICA CAZİBE MERKEZİ OLUYOR Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise yaptığı konuşmada Darıca'yu turizm açısında önemli bir noktaya getireceklerini belirterek "Darıca bölgenin en huzurlu ilçesi konumunda. Kocaeli bir sanayi kenti olarak algılanıyor ama aslında Kocaeli bir bütün olarak bakıldığında önemli bir turizm şehri. Tabiatıyla, doğasıyla, florasıyla bir turizm kenti. Bizler de hep birlikte Kocaeli'nin bir turizm şehri olarak algılanması için çalışmalıyız. Biz Darıca'da bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Darıca'da sahil çalışmalarıyla bu konuda adımlar attık. Darıca'nın markası olan Hayvanat Bahçemizin yaşaması için çalışıyoruz. Darıca'daki tarihi binaları yeniden canlandırarak turizme kazandırıyoruz. Darıca'da bir tarih koridoru oluşturuyoruz. Darıca maviyle yeşilin bir arada olduğu ender turizm noktalarından biri ve biz Darıca'yı turizmde cazibe merkezi haline getirmek için çalışıyoruz." diye konuştu. BAŞKAN SAHİLİ GEZDİRDİ Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, konuşmaların ardından İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan ve beraberindeki heyete Darıca sahilini gezdirdi. Darıca sahilinde yapımı devam eden projeleri de birebir göstererek anlatan Başkan Karabacak, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Darıca'nın daha keyif alınan bir yer olacağını söyledi. Zamburkan ve Kocaeli heyeti de Darıca sahilini oldukça beğendiklerini söylediler. Heyet daha sonra Darıca Hayvanat Bahçesi'ni gezmeye gitti.
Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Turizm Haftası nedeniyle Darıca'yı tanıtmak için bir program düzenledi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan ve Kocaeli basınına Darıca'yı anlattı. Zamburkan, Darıca'nın turizm cenneti olması gerektiğini ifade ederken Başkan Karabacak, ise yatırımlarla Darıca'nın turizmde cazibe merkezi olacağını söyledi.

 

 

Turizm Haftası nedeniyle Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Darıca'yı tanıtmak için bir program düzenledi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan ve Kocaeli basınına Darıca'yı anlattı. Darıca Seyir Köşkü Restoran'da misafirlerini kahvaltıda ağırlayan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca'nın turizmde yükselen bir değer olduğunu söyledi. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve Kocaeli basınının da katıldığı programda ilk olarak Darıca'nın tanıtım filmi izletildi. Ardından İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, Turizm Haftası ve Kocaeli'deki turizm hakkında kısa bir konuşma yaptı.

DARICA TURİZM CENETİ OLMALI

Darıca'nın tarihi bir ilçe olduğunu ve turizmde cazibe merkezi haline gelmesi gerektiğini ifade eden Zamburkan, şöyle konuştu: "Darıca'nın tarihinin çok eskiye dayandığını biliyoruz. Darıca tarihi geçmişiyle olduğu kadar doğal güzellikleriyle de dikkat çeken bir yer. Darıca son dönemde turizm açısında cazibe merkezi haline gelmeye başladı. Darıca Belediyemizin de yatırımlarıyla Darıca çok yol kat etti. Son dönemde dizi sektörü de Darıca'yı keşfetti ve Darıca'yı tercih etmeye başladı. Sahiliyle, yat limanıyla ve değer yatırımlarla birlikte Darıca'nın turizm cenneti olacağına inanıyorum."

DARICA CAZİBE MERKEZİ OLUYOR

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise yaptığı konuşmada Darıca'yu turizm açısında önemli bir noktaya getireceklerini belirterek "Darıca bölgenin en huzurlu ilçesi konumunda. Kocaeli bir sanayi kenti olarak algılanıyor ama aslında Kocaeli bir bütün olarak bakıldığında önemli bir turizm şehri. Tabiatıyla, doğasıyla, florasıyla bir turizm kenti. Bizler de hep birlikte Kocaeli'nin bir turizm şehri olarak algılanması için çalışmalıyız. Biz Darıca'da bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Darıca'da sahil çalışmalarıyla bu konuda adımlar attık. Darıca'nın markası olan Hayvanat Bahçemizin yaşaması için çalışıyoruz. Darıca'daki tarihi binaları yeniden canlandırarak turizme kazandırıyoruz. Darıca'da bir tarih koridoru oluşturuyoruz. Darıca maviyle yeşilin bir arada olduğu ender turizm noktalarından biri ve biz Darıca'yı turizmde cazibe merkezi haline getirmek için çalışıyoruz." diye konuştu.

BAŞKAN SAHİLİ GEZDİRDİ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, konuşmaların ardından İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan ve beraberindeki heyete Darıca sahilini gezdirdi. Darıca sahilinde yapımı devam eden projeleri de birebir göstererek anlatan Başkan Karabacak, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Darıca'nın daha keyif alınan bir yer olacağını söyledi. Zamburkan ve Kocaeli heyeti de Darıca sahilini oldukça beğendiklerini söylediler. Heyet daha sonra Darıca Hayvanat Bahçesi'ni gezmeye gitti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.