Kazan da gel Darıca

Spor 22.04.2017 - 10:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kazan da gel Darıca

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B 34 haftalık lig maratonundaki son deplasman maçına çıkıyor. Sarı yeşilliler yarın saat 15.30’da başlayacak olan maçta 12 Bingölspor’un konuğu olacak. Mücadeleyi Amasya bölgesi hakemlerinden Bilal Köseoğlu yönetecek.

  Play-Off’a kalmayı garantileyen 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 33.haftasında deplasmanda 12 Bingölspor’un konuğu olacak. Can derdinde olan rakibi karşısında zorlu bir 90 dakikaya çıkacak olan Galip Gündoğdu’nun öğrencileri, keskin virajı kayıpsız dönerek lig 2’ncliği yolunda önemli bir engeli kayıpsız geçmek istiyor. HEDEF LİG İKİNCİLİĞİ Sakaryaspor ile aynı puanda(65) bulunan sarı yeşilli temsilcimiz, ligdeki kalan 2 maçını kazanarak normal sezonu 2’nci sırada bitirmeyi hedefliyor. Sakaryaspor’un ikili averajda temsilcimize karşı üstünlüğü bulunması sebebiyle, Darıca Gençlerbirliği kendi maçlarını kazanıp rakibinin takılmasını bekleyecek. İLK MAÇI 3-1 KAZANDIK 12 Bingölspor ile Darıca G.B arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi temsilcimiz Darıca G.B 3-1 kazanmayı başarmıştı. Rövanş maçında da aynı tarifeyi uygulamak isteyen sarı yeşilliler, dış sahadaki 9’ncu galibiyetine imza atmak istiyor. Bingöl Şehir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma yarın saat 15.30’Da başlayacak.
3.Lig temsilcimiz Darıca G.B 34 haftalık lig maratonundaki son deplasman maçına çıkıyor. Sarı yeşilliler yarın saat 15.30’da başlayacak olan maçta 12 Bingölspor’un konuğu olacak. Mücadeleyi Amasya bölgesi hakemlerinden Bilal Köseoğlu yönetecek.

 

Play-Off’a kalmayı garantileyen 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 33.haftasında deplasmanda 12 Bingölspor’un konuğu olacak. Can derdinde olan rakibi karşısında zorlu bir 90 dakikaya çıkacak olan Galip Gündoğdu’nun öğrencileri, keskin virajı kayıpsız dönerek lig 2’ncliği yolunda önemli bir engeli kayıpsız geçmek istiyor.

HEDEF LİG İKİNCİLİĞİ

Sakaryaspor ile aynı puanda(65) bulunan sarı yeşilli temsilcimiz, ligdeki kalan 2 maçını kazanarak normal sezonu 2’nci sırada bitirmeyi hedefliyor. Sakaryaspor’un ikili averajda temsilcimize karşı üstünlüğü bulunması sebebiyle, Darıca Gençlerbirliği kendi maçlarını kazanıp rakibinin takılmasını bekleyecek.

İLK MAÇI 3-1 KAZANDIK

12 Bingölspor ile Darıca G.B arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi temsilcimiz Darıca G.B 3-1 kazanmayı başarmıştı. Rövanş maçında da aynı tarifeyi uygulamak isteyen sarı yeşilliler, dış sahadaki 9’ncu galibiyetine imza atmak istiyor. Bingöl Şehir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma yarın saat 15.30’Da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.