4,5 Şiddetinde deprem!

01.05.2017 - 21:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

4,5 Şiddetinde deprem!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'ndan alınan bilgiye göre Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi  Kandilli Rasathanesi ve  Deprem Araştırma Enstitüsü'ndan alınan bilgiye göre saat 19.30'da merkez üssü  Van'ın  Gevaş ilçesi Kazanç Mahallesi'nde Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. CAN VE MAL KAYBI YAŞANMADI Yerin 5.3 kilometre derinliğinde  Van merkezde hafif olmak üzere çevre ilçelerden de hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. SOKAKLARA ÇIKTILAR Sarsıntı ile kısa süreli panik yaşayan bazı vatandaşlarlar sokaklara çıktı.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'ndan alınan bilgiye göre Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi  Kandilli Rasathanesi ve  Deprem Araştırma Enstitüsü'ndan alınan bilgiye göre saat 19.30'da merkez üssü  Van'ın  Gevaş ilçesi Kazanç Mahallesi'nde Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

CAN VE MAL KAYBI YAŞANMADI

Yerin 5.3 kilometre derinliğinde  Van merkezde hafif olmak üzere çevre ilçelerden de hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.

SOKAKLARA ÇIKTILAR

Sarsıntı ile kısa süreli panik yaşayan bazı vatandaşlarlar sokaklara çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.