4 BÜYÜKLERİN HAKKINI VERDİLER

Spor 12.05.2017 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

4 BÜYÜKLERİN HAKKINI VERDİLER

GEBZE MEDİCALPARK’IN KATKILARI İLE GENÇLİK HAFTASI COŞKU İLE KUTLANIYOR:

          Gebze MedicalparkHastanesi’ninhsponsorluğunda sahaya inen Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonsporlu öğretmenler ortaya koydukları performanslar ile giydikleri formanın hakkını verdiler. İlk maçlarda Trabzonspor Beşiktaş’ı tek golle geçerken, Galatarasaray ezeli rakibi Fenerbahçe’ye fark attı.  Gebze Gençlik İlçe Spor Müdürlüğünün organizasyonluğunda gerçekleşen Gençlik haftası dahilindeki etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Bir çok branşta, öğretmenleri, öğrencileri ve yöneticileri sporda buluşturan organizasyonun en ilgi çekici etkinliği 4 büyük takımların buluştuğu futbol turnuvası oldu. Alaettin Kurt stadında oynanan ilk maçlarda Trabzonspor ile Galatasaray sahadan zaferle ayrılan ekipler oldu. Nefes kesen bir mücadeleye sahne olan Beşiktaş Trabzonspor maçının skorunu Erol Çağlın tayin etti. Son dakikalarda attığı golle Trabzonspor’a 3 puanı kazandıran Çağlın ve renktaşları büyük sevinç yaşadı. İki ezeli rakibin buluşmasında ise Galatasaray ekibi fark yaptı. Fenerbahçe’yi 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden Galatasaray zirveye yerleşti. Fenerbahçe forması altında mücadele eden Hakkı Güçlüer’in performansı da bu hezimete engel olamadı. İkinci maçlar 16 Mayıs günü saat 19.00’da oynanacak.  GENÇLİK HAFTASI COŞKUSU Gençlik haftası kapsamında Gebze İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü bir çok branşta düzenlediği etkinliklerle şenliğe çevirdi. Gebze Alaettin Kurt stadında 4 büyüklerin buluşmasının yanı sıra kızlar futbol turnuvası heyecan yaşanırken, GTÜ’de plaj voleybolu, basketbol ve Ayak tenisi heyecanı yaşanıyor. Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerle alakalı koordinatör Selçuk Şahin “Öncelikle her daim destekçimiz olan İlçe spor müdürümüz Gökhan Yavaşer’e, Gebze Belediye başkanlığımıza, sponsor desteği sunan Gebze Medicalpark Hastanesine ve katılımda bulunarak bu anlamlı etkinliğimize anlam katan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bir çok branşta, fairplay çerçevesi içerisinde gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı gününde sona erecektir” dedi.  
GEBZE MEDİCALPARK’IN KATKILARI İLE GENÇLİK HAFTASI COŞKU İLE KUTLANIYOR:

 

 

 

 

 

Gebze MedicalparkHastanesi’ninhsponsorluğunda sahaya inen Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonsporlu öğretmenler ortaya koydukları performanslar ile giydikleri formanın hakkını verdiler. İlk maçlarda Trabzonspor Beşiktaş’ı tek golle geçerken, Galatarasaray ezeli rakibi Fenerbahçe’ye fark attı. 

Gebze Gençlik İlçe Spor Müdürlüğünün organizasyonluğunda gerçekleşen Gençlik haftası dahilindeki etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Bir çok branşta, öğretmenleri, öğrencileri ve yöneticileri sporda buluşturan organizasyonun en ilgi çekici etkinliği 4 büyük takımların buluştuğu futbol turnuvası oldu. Alaettin Kurt stadında oynanan ilk maçlarda Trabzonspor ile Galatasaray sahadan zaferle ayrılan ekipler oldu. Nefes kesen bir mücadeleye sahne olan Beşiktaş Trabzonspor maçının skorunu Erol Çağlın tayin etti. Son dakikalarda attığı golle Trabzonspor’a 3 puanı kazandıran Çağlın ve renktaşları büyük sevinç yaşadı. İki ezeli rakibin buluşmasında ise Galatasaray ekibi fark yaptı. Fenerbahçe’yi 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden Galatasaray zirveye yerleşti. Fenerbahçe forması altında mücadele eden Hakkı Güçlüer’in performansı da bu hezimete engel olamadı. İkinci maçlar 16 Mayıs günü saat 19.00’da oynanacak. 

GENÇLİK HAFTASI COŞKUSU

Gençlik haftası kapsamında Gebze İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü bir çok branşta düzenlediği etkinliklerle şenliğe çevirdi. Gebze Alaettin Kurt stadında 4 büyüklerin buluşmasının yanı sıra kızlar futbol turnuvası heyecan yaşanırken, GTÜ’de plaj voleybolu, basketbol ve Ayak tenisi heyecanı yaşanıyor. Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerle alakalı koordinatör Selçuk Şahin “Öncelikle her daim destekçimiz olan İlçe spor müdürümüz Gökhan Yavaşer’e, Gebze Belediye başkanlığımıza, sponsor desteği sunan Gebze Medicalpark Hastanesine ve katılımda bulunarak bu anlamlı etkinliğimize anlam katan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bir çok branşta, fairplay çerçevesi içerisinde gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı gününde sona erecektir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.