Gelini Doktor Çıktı

23.05.2017 - 16:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gelini Doktor Çıktı

Abdullah Gül'ün gelini İstanbul Üniversitesi'nden mezun oldu. Gül çiftinin katıldığı törende Cumhurbaşkanı Erdoğan da konuşma yaptı. Gelininin diplomasını Gül verdi.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Törenine 11.  Cumhurbaşkanı  Abdullah Gül ve eşi Hayrunisa Gül de katıldı. Gül çiftinin törene katılmasının sebebi mezunlar arasında gelinleri Ayşe Zehra  Karadere'nin de bulunmasıydı. ÖDÜLLERİ ERDOĞAN VERDİ 11.  Cumhurbaşkanı  Abdullah Gül'ün oğlu  Ahmet Münir Gül'le evli olan Dr. Ayşe Zehra  Karadere bugün mezun oldu. Dereceye giren mezunlara diploma ve ödüllerini  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan verdi. Gül çifti de toplu fotoğraf çekimi için sahneye çağrıldı. Bu sırada Dr. Ayşe Zehra  Karadere de ön sıraya geldi. GELİNİNİN DİPLOMASINI GÜL VERDİ   Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müsade isteyen 11.  Cumhurbaşkanı  Abdullah Gül gelininin diplomasını bizzat verdi.  Hayrunnisa Gül de Ayşe Zehra  Karadere'ye sarılıp tebrik etti. Törenden diğer fotoğraflar:
Abdullah Gül'ün gelini İstanbul Üniversitesi'nden mezun oldu. Gül çiftinin katıldığı törende Cumhurbaşkanı Erdoğan da konuşma yaptı. Gelininin diplomasını Gül verdi.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Törenine 11.  Cumhurbaşkanı  Abdullah Gül ve eşi Hayrunisa Gül de katıldı.

Gül çiftinin törene katılmasının sebebi mezunlar arasında gelinleri Ayşe Zehra  Karadere'nin de bulunmasıydı.

ÖDÜLLERİ ERDOĞAN VERDİ

11.  Cumhurbaşkanı  Abdullah Gül'ün oğlu  Ahmet Münir Gül'le evli olan Dr. Ayşe Zehra  Karadere bugün mezun oldu. Dereceye giren mezunlara diploma ve ödüllerini  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan verdi.

Gül çifti de toplu fotoğraf çekimi için sahneye çağrıldı. Bu sırada Dr. Ayşe Zehra  Karadere de ön sıraya geldi.
GELİNİNİN DİPLOMASINI GÜL VERDİ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müsade isteyen 11.  Cumhurbaşkanı  Abdullah Gül gelininin diplomasını bizzat verdi.  Hayrunnisa Gül de Ayşe Zehra  Karadere'ye sarılıp tebrik etti.


Törenden diğer fotoğraflar:



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.