Program, Daire iç içe

Darıca 25.05.2017 - 16:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Program, Daire iç içe

Ramazan Ayı öncesi kep atma, sergi açılışı, okul tanıtımı, bilgi yarışmaları gibi organizasyonlar üst üste gelince Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Hükümet Konağı'ndaki makam odasına giremez oldu.

İlçede düzenlenenokulların organizasyonlarına katılan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Kaymakamlık'ta biriken imzalaması gereken evrakları da katıldığı programlarda incelemek durumunda kaldı. Evrak ve belgeleri imzalayarak hem dair işlerinin yürümesini sağlayan Kaymakam Karaman hem de programlarına verdiği katılma sözünü de yerine getirmiş oldu. Bu yoğun mesainin Ramazan Ayına girilmesi ile biraz olsun sakinleşeceği tahmin ediliyor. RAMAZAN YARDIMLARI HAZIR Ramazan Ayı'nde düşkün vatandaşlar, Suriyeli vatandaşlar için tüm hazırlıklarında yapıldığını belirten Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, "İlçemizde kimin neye ihtiyacı var, durumu nedir hariyatı çıkardık. Gerekli hazırlıklarımızda tamamlandı sayılır.. Ramazan ayı öncesi ve içerisinde tüm ihtiyaç sahiplerine tek tek ulaşacağız."dedi.
Ramazan Ayı öncesi kep atma, sergi açılışı, okul tanıtımı, bilgi yarışmaları gibi organizasyonlar üst üste gelince Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Hükümet Konağı'ndaki makam odasına giremez oldu.

İlçede düzenlenenokulların organizasyonlarına katılan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Kaymakamlık'ta biriken imzalaması gereken evrakları da katıldığı programlarda incelemek durumunda kaldı. Evrak ve belgeleri imzalayarak hem dair işlerinin yürümesini sağlayan Kaymakam Karaman hem de programlarına verdiği katılma sözünü de yerine getirmiş oldu. Bu yoğun mesainin Ramazan Ayına girilmesi ile biraz olsun sakinleşeceği tahmin ediliyor.

RAMAZAN YARDIMLARI HAZIR

Ramazan Ayı'nde düşkün vatandaşlar, Suriyeli vatandaşlar için tüm hazırlıklarında yapıldığını belirten Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, "İlçemizde kimin neye ihtiyacı var, durumu nedir hariyatı çıkardık. Gerekli hazırlıklarımızda tamamlandı sayılır.. Ramazan ayı öncesi ve içerisinde tüm ihtiyaç sahiplerine tek tek ulaşacağız."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.