Bayramoğlu sevenler Ramazan'ı Boş Geçirmiyor

Darıca 01.06.2017 - 21:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bayramoğlu sevenler Ramazan'ı Boş Geçirmiyor

Bayramoğlu Sevenler Derneği yıl boyunca düzenledikleri etkinliklerin bir yenisini Ramazan Ayı'nda da gerçekleştirecek.

Bayramoğlu Sevenler Derneği Basın ve Tanıtım Sorumlusu Filiz Akgün Karaca Ramazan Ayı içerisinde düzenleyecekleri etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Değerli Bayramoğlu' nu Sevenler, Derneğimiz Ramazan münasebetiyle Beykoz Hz. Yuşa türbesini ziyaret ve Anadolu Kavağı' nda iftar yemeği planlamıştır. 07.06.2017 Çarşamba günü günü saat 18:00'de ada girişinde, Paradise Otel önünden araçlarımız hareket edecektir. İlk olarak Hz. Yuşa türbe ziyareti yapılacak daha sonra ise Anadolu Kavağı' nda Yosun Restaurant' ta iftar yemeği yenecektir. Aynı gün saat 22:00' de dönüş gerçekleşecektir. Menü: Çorba, 4 çeşit meze, midye tava, kalamar ve ana yemek balık( Levrek, Çupra, İstavrit), isteyene karışık ızgara, köfte yada tavuk. Gidiş&dönüş ve iftar yemeği ücreti kişi başı 70TL.dir.  BİLGİ VE KAYIT İÇİN: 0 532 731 20 55 nolu telefonları arayabilirsiniz."sözlerine yer verdi.
Bayramoğlu Sevenler Derneği yıl boyunca düzenledikleri etkinliklerin bir yenisini Ramazan Ayı'nda da gerçekleştirecek.

Bayramoğlu Sevenler Derneği Basın ve Tanıtım Sorumlusu Filiz Akgün Karaca Ramazan Ayı içerisinde düzenleyecekleri etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Değerli Bayramoğlu' nu Sevenler, Derneğimiz Ramazan münasebetiyle Beykoz Hz. Yuşa türbesini ziyaret ve Anadolu Kavağı' nda iftar yemeği planlamıştır. 07.06.2017 Çarşamba günü günü saat 18:00'de ada girişinde, Paradise Otel önünden araçlarımız hareket edecektir. İlk olarak Hz. Yuşa türbe ziyareti yapılacak daha sonra ise Anadolu Kavağı' nda Yosun Restaurant' ta iftar yemeği yenecektir. Aynı gün saat 22:00' de dönüş gerçekleşecektir.
Menü: Çorba, 4 çeşit meze, midye tava, kalamar ve ana yemek balık( Levrek, Çupra, İstavrit), isteyene karışık ızgara, köfte yada tavuk.
Gidiş&dönüş ve iftar yemeği ücreti kişi başı 70TL.dir. 
BİLGİ VE KAYIT İÇİN: 0 532 731 20 55 nolu telefonları arayabilirsiniz."sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.