‘Berberler ve kuaförler neden tatil yapmalı?’

Gebze 05.06.2017 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘Berberler ve kuaförler neden tatil yapmalı?’

Gebze Berberler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kenan Çelik berber ve kuaförlerin tatil günüyle ilgili olarak, “Ailemize, çocuklarımıza zaman ayırma ve onlarla beraber haftada bir gün zaman geçirmeye ihtiyacımız var” dedi. Berber ve kuaförlerin tatil yapma günü ile ilgili olarak Gebze Berberler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kenan Çelik basın açıklaması yaptı. Çelik yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Berberlik ve kuaförlük mesleği dikkat isteyen bir meslek olduğu için, bu mesleği icra edenlerin düzenli bir yaşam sürmesi gerekli, düzenli bir tatil gününe ihtiyaç vardır. Anne, baba, kardeş, eş, çocuk, akraba ve arkadaşları ile zaman geçirmesi ve dinlenmesi kişiyi motive etmektedir. PSİKOLOJİK OLARAK ETKİLENMEKTE Aksi takdirde günde ortalama çalışmakta olan bir kişi hiç izin yapamaz ise psikolojik olarak etkilenmekte ve dikkat dağınıklığı ile müşterinin istediğini algılamakta zorlanmakta ve çeşitli kazalar yaşanmakta. Ayrıca agresif ve sinir davranışları ile gerek müşteri, gerekse arkadaş daha da önemlisi aile içerisinde gerginlikler yaşanmakta, hatta boşanma oranının en yüksek olduğu mesleki durum haline gelme noktasına dayanmıştır. Sektör olarak haftada bir gün dinlenip, eşine çocuklarına zaman ayırma noktasında birlik ve beraberlik içerisinde aile içi motivasyonun artması kişinin de işine verdiği önemi de arttıracaktır. TATİL GÜNÜNE İHTİYACIMIZ VAR Kendisini geliştirmesi, yeni trendleri yakalaması ve müşteriye davranışı, çevreye davranışı hem işinde başarılı hem de kazancını arttırma konusunda katkı sağlayacaktır. Bu nedenle biz berber ve kuaförlerin de tatil yapmaya, ailemize, çocuklarımıza zaman ayırma ve onlarla beraber haftada bir gün diğer vatandaşlar gibi ailemiz ve sevdiklerimiz ile zaman geçirmeye ihtiyacımız var. Siz değerli müşterilerimize daha iyi bir hizmet için en az sizin kadar bizim de bir ailemiz olduğunu lütfen düşünün.” dedi. 

Gebze Berberler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kenan Çelik berber ve kuaförlerin tatil günüyle ilgili olarak, “Ailemize, çocuklarımıza zaman ayırma ve onlarla beraber haftada bir gün zaman geçirmeye ihtiyacımız var” dedi.

Berber ve kuaförlerin tatil yapma günü ile ilgili olarak Gebze Berberler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kenan Çelik basın açıklaması yaptı. Çelik yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Berberlik ve kuaförlük mesleği dikkat isteyen bir meslek olduğu için, bu mesleği icra edenlerin düzenli bir yaşam sürmesi gerekli, düzenli bir tatil gününe ihtiyaç vardır. Anne, baba, kardeş, eş, çocuk, akraba ve arkadaşları ile zaman geçirmesi ve dinlenmesi kişiyi motive etmektedir.

PSİKOLOJİK OLARAK ETKİLENMEKTE

Aksi takdirde günde ortalama çalışmakta olan bir kişi hiç izin yapamaz ise psikolojik olarak etkilenmekte ve dikkat dağınıklığı ile müşterinin istediğini algılamakta zorlanmakta ve çeşitli kazalar yaşanmakta. Ayrıca agresif ve sinir davranışları ile gerek müşteri, gerekse arkadaş daha da önemlisi aile içerisinde gerginlikler yaşanmakta, hatta boşanma oranının en yüksek olduğu mesleki durum haline gelme noktasına dayanmıştır. Sektör olarak haftada bir gün dinlenip, eşine çocuklarına zaman ayırma noktasında birlik ve beraberlik içerisinde aile içi motivasyonun artması kişinin de işine verdiği önemi de arttıracaktır.

TATİL GÜNÜNE İHTİYACIMIZ VAR

Kendisini geliştirmesi, yeni trendleri yakalaması ve müşteriye davranışı, çevreye davranışı hem işinde başarılı hem de kazancını arttırma konusunda katkı sağlayacaktır. Bu nedenle biz berber ve kuaförlerin de tatil yapmaya, ailemize, çocuklarımıza zaman ayırma ve onlarla beraber haftada bir gün diğer vatandaşlar gibi ailemiz ve sevdiklerimiz ile zaman geçirmeye ihtiyacımız var. Siz değerli müşterilerimize daha iyi bir hizmet için en az sizin kadar bizim de bir ailemiz olduğunu lütfen düşünün.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.