BAKAN IŞIK, BAYRAMI GEBZE’DE GEÇİRECEK!

Gebze 23.06.2017 - 14:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAKAN IŞIK, BAYRAMI GEBZE’DE GEÇİRECEK!

Gebzeliler bayramda kent meydanında buluşacak.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın da katılacağı kent bayramlaşması Ramazan Bayramının 1. Günü gerçekleşecek. Sabah saat 10.00’da AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nın bayramlaşmasına katılacak olan Bakan Işık daha sonra beraberindekilerle birlikte saat 11.30’da 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda gerçekleşecek olan ve İl ve ilçe protokolünün de bulunacağı kent bayramlaşmasına katılacak KÖŞKER DAVET ETTİ! Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Gebzelileri Kent Bayramlaşmasına davet etti. Köşker, Ramazan Bayramının 1. Günü gerçekleşecek olan Kent Bayramlaşmasına Gebzeli hemşerilerini davet ederek “Bayramın 1. Günü saat 11.30’da bayramlaşacağımız, kucaklaşacağımız 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanımıza sizleri bekliyoruz. Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ederim. Rabbim sevdiklerinizle nice güzel bayramlara ulaşmanızı nasip etsin” dedi.
Gebzeliler bayramda kent meydanında buluşacak.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın da katılacağı kent bayramlaşması Ramazan Bayramının 1. Günü gerçekleşecek. Sabah saat 10.00’da AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nın bayramlaşmasına katılacak olan Bakan Işık daha sonra beraberindekilerle birlikte saat 11.30’da 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda gerçekleşecek olan ve İl ve ilçe protokolünün de bulunacağı kent bayramlaşmasına katılacak

KÖŞKER DAVET ETTİ!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Gebzelileri Kent Bayramlaşmasına davet etti. Köşker, Ramazan Bayramının 1. Günü gerçekleşecek olan Kent Bayramlaşmasına Gebzeli hemşerilerini davet ederek “Bayramın 1. Günü saat 11.30’da bayramlaşacağımız, kucaklaşacağımız 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanımıza sizleri bekliyoruz. Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ederim. Rabbim sevdiklerinizle nice güzel bayramlara ulaşmanızı nasip etsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.