20 Bin Kişi Geldi

Darıca 28.06.2017 - 21:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

20 Bin Kişi Geldi

Ramazan bayramı boyunca Darıca Hayvanat Bahçesi’ni 20 bin kişi ziyaret etti.

Ramazan Bayramı tatilini çocuklarına ayıran aileler,  Darıca Hayvanat Bahçesi'ni ziyaret etti. Bayram tatilinde çocuklarıyla güzel vakit geçirmek isteyen aileler, nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan hayvan türlerini de bünyesinde barındırmasıyla Darıca Hayvanat Bahçesi'nin yolunu tuttu. Ziyaretle ilgili bilgi veren Darıca Hayvanat Bahçesi Eğitim Pazarlama Müdürü Gökmen Aydın, “Darıca Hayvanat Bahçesi 286 türde 3 bin 600 hayvanı barındıran Türkiye’nin en çok türü barındıran hayvanat bahçesinin yanı sıra 400 türde bitkimiz var. ZİYARETÇİLER HAYVANLARI BESLEDİ Böyle olduğu için insanlar yoğun olarak ziyaret etmek istediği görmek istediği yerler arasında.  O nedenle bu bayramda yoğunluk yaşıyoruz.” dedi. Darıca Hayvanat Bahçesi’nde ziyaretçiler için farklı etkinlikler de hazırlanıldı. Bazı ziyaretçiler hayvanlara bakıcıların gözetiminde yiyecek verdi.  Ziyaretler sırasında sıcaktan bunalan kaplumbağalar minik ziyaretçiler tarafından duş aldırıldı. Yine sıcaktan bunalan ayılara buzlu meyve yedirildi.
Ramazan bayramı boyunca Darıca Hayvanat Bahçesi’ni 20 bin kişi ziyaret etti.

Ramazan Bayramı tatilini çocuklarına ayıran aileler,  Darıca Hayvanat Bahçesi'ni ziyaret etti. Bayram tatilinde çocuklarıyla güzel vakit geçirmek isteyen aileler, nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan hayvan türlerini de bünyesinde barındırmasıyla Darıca Hayvanat Bahçesi'nin yolunu tuttu. Ziyaretle ilgili bilgi veren Darıca Hayvanat Bahçesi Eğitim Pazarlama Müdürü Gökmen Aydın, “Darıca Hayvanat Bahçesi 286 türde 3 bin 600 hayvanı barındıran Türkiye’nin en çok türü barındıran hayvanat bahçesinin yanı sıra 400 türde bitkimiz var.

ZİYARETÇİLER HAYVANLARI BESLEDİ

Böyle olduğu için insanlar yoğun olarak ziyaret etmek istediği görmek istediği yerler arasında.  O nedenle bu bayramda yoğunluk yaşıyoruz.” dedi. Darıca Hayvanat Bahçesi’nde ziyaretçiler için farklı etkinlikler de hazırlanıldı. Bazı ziyaretçiler hayvanlara bakıcıların gözetiminde yiyecek verdi.  Ziyaretler sırasında sıcaktan bunalan kaplumbağalar minik ziyaretçiler tarafından duş aldırıldı. Yine sıcaktan bunalan ayılara buzlu meyve yedirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.