4-2-3-1’in omurgasını onlar oluşturacak

Spor 30.06.2017 - 11:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

4-2-3-1’in omurgasını onlar oluşturacak

4-2-3-1 SİSTEMİNİ OYNATACAK OLAN TEKNİK PATRON KILIÇ, SİNAN VE EMRULLAH’A ÇOK GÜVENİYOR

Teknik Direktör Gürses Kılıç ile yeni bir sayfa açan Darıca Gençlerbirliği’nde yeni sezonda takımın omurgasını Sinan Turan ve Emrullah Kokoç oluşturacak. 4-2-3-1 sistemiyle Darıca’yı zirveye taşımak isteyen Kılıç, çift ön libero düşüncesinde bu iki oyuncunun tecrübesinden faydalanacak. 10 Temmuz’da yeni sezon hazırlıklarına start verecek olan Darıca Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör Gürses Kılıç, yeni sezonda 4-2-3-1 sistemini uygulamak istiyor. İç transferde kadroda tutulan isimleri buna göre belirleyen Kılıç, dış transferde de yönetime bu yönde rapor vererek sistem dışında kalabilecek oyuncu transferi yapılmamasını istedi. Takımını 4-2-3-1 sistemine göre kuracak olan teknik patron Kılıç, bu sistemin en önemli parçaları olarak kaptan Sinan Turan ve yeni transfer Emrullah Kokoç’a bir hayli güveniyor. ÇİFT ÖN LİBERO 32 yaşındaki Sinan Turan ve 35 yaşındaki Emrullah Kokoç’u çift ön libero şeklinde oynatmayı düşünen Kılıç, rakiplerini orta sahada durdurmak istiyor. Bu iki ismin tecrübelerini göz ardı etmeyen Kılıç, hem Sinan’ın hem de Emrullah’ın çok iyi bir ikili olacağına inandığını yakın çevresine söylediği öğrenildi. Yeni sezonda Cafercan Aksu’yu forvet arkasında oynatmak isteyen Kılıç, orta sahada kapılan tüm topların Cafercan ile buluşturulmasını isteyecek. Hızlı ve asist özelliği yüksek olan kanat oyuncuları ile rakip savunmayı dize getirmek isteyen Kılıç, forvette Özer Kutlu ve yapılacak bir forvet transferi ile rakiplerini imha etmeyi planlıyor.
4-2-3-1 SİSTEMİNİ OYNATACAK OLAN TEKNİK PATRON KILIÇ, SİNAN VE EMRULLAH’A ÇOK GÜVENİYOR

Teknik Direktör Gürses Kılıç ile yeni bir sayfa açan Darıca Gençlerbirliği’nde yeni sezonda takımın omurgasını Sinan Turan ve Emrullah Kokoç oluşturacak. 4-2-3-1 sistemiyle Darıca’yı zirveye taşımak isteyen Kılıç, çift ön libero düşüncesinde bu iki oyuncunun tecrübesinden faydalanacak.

10 Temmuz’da yeni sezon hazırlıklarına start verecek olan Darıca Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör Gürses Kılıç, yeni sezonda 4-2-3-1 sistemini uygulamak istiyor. İç transferde kadroda tutulan isimleri buna göre belirleyen Kılıç, dış transferde de yönetime bu yönde rapor vererek sistem dışında kalabilecek oyuncu transferi yapılmamasını istedi. Takımını 4-2-3-1 sistemine göre kuracak olan teknik patron Kılıç, bu sistemin en önemli parçaları olarak kaptan Sinan Turan ve yeni transfer Emrullah Kokoç’a bir hayli güveniyor.

ÇİFT ÖN LİBERO

32 yaşındaki Sinan Turan ve 35 yaşındaki Emrullah Kokoç’u çift ön libero şeklinde oynatmayı düşünen Kılıç, rakiplerini orta sahada durdurmak istiyor. Bu iki ismin tecrübelerini göz ardı etmeyen Kılıç, hem Sinan’ın hem de Emrullah’ın çok iyi bir ikili olacağına inandığını yakın çevresine söylediği öğrenildi. Yeni sezonda Cafercan Aksu’yu forvet arkasında oynatmak isteyen Kılıç, orta sahada kapılan tüm topların Cafercan ile buluşturulmasını isteyecek. Hızlı ve asist özelliği yüksek olan kanat oyuncuları ile rakip savunmayı dize getirmek isteyen Kılıç, forvette Özer Kutlu ve yapılacak bir forvet transferi ile rakiplerini imha etmeyi planlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.