En çok kullanılan alternatif yol oldu

Gebze 30.06.2017 - 15:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

En çok kullanılan alternatif yol oldu

Eskhisar Köyü-Tatlıkuyu Mahallesi arasında bir bağlantı olan tünel köprüsünün Marmaray çalışmaları esnasında yıkılarak iptal edilmesinin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yolun tekrar hayata geçmesi yolunda çaba sarfetmiş Darıca, İstasyon Mahallesi, Eskihisar, Terminal, Tübitak ve Gebze arasında en çok kullanılan alternatif bir yol olarak hizmet vermeye başlamıştı. Darıca’da yaşayan vatandaşların E-5 ve otoban ulaşımından en çok tercih edilen bir güzergaha dönüşen Eskihisar Köyü, Tatlıkıyu Mahallesi bağlantısı özellikle Darıca bölgesindeki vatandaşların Gebze Center Alışveriş Merkezine ve terminale ulaşmakta Gebze ve İstasyon Caddesi trafiğine yakalanmadan gidecekleri bir yol haline geldi. KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNE DİREK BAĞLANTI Gebze Tüneli üstünde yer alan köprünün yıkılarak yeni bir yol güzergahı olşuşmasının ardından Darıca’da ikamet eden Gebze Küçük Oto Sanayi ve Hasköy Sanayi Sitesi esnafı ve çalışanlarıda gerek kestirme bir yol gerekse de trafik sorunu yaşamayacakları bir alternatf yola kavuşmuş oldu. Ayrıca yaz aylarının bu sıcak günlerinde bunalan Gebzeli vatandaşların İstasyon Caddesi trafiği ile ilişki kurmadan direk Eskihisar Köyüne ulaşmaları için de ayrıcalıklı bir yola dönüştü. Haber: Adnan Ayvaz

Eskhisar Köyü-Tatlıkuyu Mahallesi arasında bir bağlantı olan tünel köprüsünün Marmaray çalışmaları esnasında yıkılarak iptal edilmesinin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yolun tekrar hayata geçmesi yolunda çaba sarfetmiş Darıca, İstasyon Mahallesi, Eskihisar, Terminal, Tübitak ve Gebze arasında en çok kullanılan alternatif bir yol olarak hizmet vermeye başlamıştı. Darıca’da yaşayan vatandaşların E-5 ve otoban ulaşımından en çok tercih edilen bir güzergaha dönüşen Eskihisar Köyü, Tatlıkıyu Mahallesi bağlantısı özellikle Darıca bölgesindeki vatandaşların Gebze Center Alışveriş Merkezine ve terminale ulaşmakta Gebze ve İstasyon Caddesi trafiğine yakalanmadan gidecekleri bir yol haline geldi.

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNE DİREK BAĞLANTI

Gebze Tüneli üstünde yer alan köprünün yıkılarak yeni bir yol güzergahı olşuşmasının ardından Darıca’da ikamet eden Gebze Küçük Oto Sanayi ve Hasköy Sanayi Sitesi esnafı ve çalışanlarıda gerek kestirme bir yol gerekse de trafik sorunu yaşamayacakları bir alternatf yola kavuşmuş oldu. Ayrıca yaz aylarının bu sıcak günlerinde bunalan Gebzeli vatandaşların İstasyon Caddesi trafiği ile ilişki kurmadan direk Eskihisar Köyüne ulaşmaları için de ayrıcalıklı bir yola dönüştü.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.