YASAKLANDI!

03.07.2017 - 22:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

YASAKLANDI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın G-20 zirvesi sırasında Türklerle buluşmasını engellemek için her şeyi deneyen Almanya, Erdoğan'ın konuşmasının video yayınını da yasakladı.

G-20 Zirvesi için Hamburg'a gidecek olan  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretiyle ilgili  Almanya'dan yeni bir açıklama geldi. Alman yetkililer, Erdoğan'ın  Türkiye'ye ait diplomatik temsilciliklerde açıklama yaptıktan sonra bu konuşmanın video mesajı aracılığı ile yayınlanmasının da uygun olmayacağını bildirdi. "YAPILAN KONUŞMANIN BAŞKA YERLERDE YAYINLANMASI YASAK!" Almanya  Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Martin Şefir yaptığı açıklamada, " Almanyaadına bir kez daha vurgulamak istiyorum ki bu tarz etkinlikler için çok önceden  Dışişleri Bakanlığı'na talepte bulunulması gerekirdi" dedi. Sözcü, başkonsoloslukta yapılacak konuşmanın daha sonra video mesajı ile etkinliklerde yayınlanmasının da yasak kapsamında olduğunu söyledi. HÜKÜMET SEVİYENDE YASAK UYGULANDI Alman Hükümeti, Erdoğan'ın  Almanya'da yaşayan Türklere hitaben bir konuşma yapma talebini reddetmiş,  Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel de böyle bir etkinliğin  Türkiye ile yaşanan gerginlikler nedeniyle "uygun olmadığını" belirtmişti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın G-20 zirvesi sırasında Türklerle buluşmasını engellemek için her şeyi deneyen Almanya, Erdoğan'ın konuşmasının video yayınını da yasakladı.

G-20 Zirvesi için Hamburg'a gidecek olan  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretiyle ilgili  Almanya'dan yeni bir açıklama geldi. Alman yetkililer, Erdoğan'ın  Türkiye'ye ait diplomatik temsilciliklerde açıklama yaptıktan sonra bu konuşmanın video mesajı aracılığı ile yayınlanmasının da uygun olmayacağını bildirdi.

"YAPILAN KONUŞMANIN BAŞKA YERLERDE YAYINLANMASI YASAK!"

Almanya  Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Martin Şefir yaptığı açıklamada, " Almanyaadına bir kez daha vurgulamak istiyorum ki bu tarz etkinlikler için çok önceden  Dışişleri Bakanlığı'na talepte bulunulması gerekirdi" dedi.

Sözcü, başkonsoloslukta yapılacak konuşmanın daha sonra video mesajı ile etkinliklerde yayınlanmasının da yasak kapsamında olduğunu söyledi.

HÜKÜMET SEVİYENDE YASAK UYGULANDI

Alman Hükümeti, Erdoğan'ın  Almanya'da yaşayan Türklere hitaben bir konuşma yapma talebini reddetmiş,  Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel de böyle bir etkinliğin  Türkiye ile yaşanan gerginlikler nedeniyle "uygun olmadığını" belirtmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.