MHP’li Taşdemir’den konsey toplantısı!

Gebze 10.07.2017 - 08:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP’li Taşdemir’den konsey toplantısı!

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’in konsey toplantıları meşhurdur.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’in konsey toplantıları meşhurdur. Muallimköy’de ikamet eden Taşdemir, sık sık köyün ileri gelenleriyle bir araya gelir, ülke ve yerel meseleleri konuşur, fikirlerini alır, saatler süren sohbetler gerçekleştirir. İşte bu sohbetlere Konsey toplantısı adını veren Taşdemir, geçtiğimiz günlerde yine derin sohbetler gerçekleştirdi. İşte Konsey toplantısından çıkan sonuçların Taşdemir tarafından analizi: “Ülkemiz zor ve sıkıntılı süreçten geçiyor. CHP bölücülerin, Atatürk’e hakaret eden düşmanlarıyla el ele verip, yürüyerek yollarda adalet arıyor. Biz bu ülkeyi yollarda bulmadık diyoruz, anlamıyorlar. Tüm Avrupalılar ve yerli iş birlikçileri el birliği yaparak, Türkiye’yi kıskaca almaya çalışıyor. Terörle mücadele sinir ötesi ve içeride cennet vatanımızda alçaklara ve hainlere karşı devam ediyor. Her gün vatan nöbetinden şehitlerimiz geliyor. “dedi. FETÖ İLE MÜCADELE YETERSİZ FETÖ ile mücadelenin yetersizliğini eleştiren Taşdemir, “15 Temmuz hainin darbe teşebbüsünün yıl dönemindeyiz. FETO haini ile etkili mücadele hala yapılmıyor. Muhterem Genel Başkanımızın tüm uyarılarına rağmen, hala Yurtta Sulh konseyinden haber yoktur. Siyasi ayağı kimdir, nerededir? Tüm imkanlarını seferber eden belediyelerde hiç Fetocu yok mudur? Ülkenin tamamında kurum ve kuruluşlardaki kadroları FETO hainine kim teslim etmiş, kiminle iş birliği yapmışlardı? Damatlar baklavacılar dışarıda keyif çatmaktadır. Milletimizin kafası karışık, yarınından endişelidir. Ne olacak bu memleketin durumu diye herkes birbirine sormaktadır. Bende önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen Devlet beye güvenin, güzel günler yakında diyorum”
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’in konsey toplantıları meşhurdur.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’in konsey toplantıları meşhurdur. Muallimköy’de ikamet eden Taşdemir, sık sık köyün ileri gelenleriyle bir araya gelir, ülke ve yerel meseleleri konuşur, fikirlerini alır, saatler süren sohbetler gerçekleştirir. İşte bu sohbetlere Konsey toplantısı adını veren Taşdemir, geçtiğimiz günlerde yine derin sohbetler gerçekleştirdi. İşte Konsey toplantısından çıkan sonuçların Taşdemir tarafından analizi: “Ülkemiz zor ve sıkıntılı süreçten geçiyor. CHP bölücülerin, Atatürk’e hakaret eden düşmanlarıyla el ele verip, yürüyerek yollarda adalet arıyor. Biz bu ülkeyi yollarda bulmadık diyoruz, anlamıyorlar. Tüm Avrupalılar ve yerli iş birlikçileri el birliği yaparak, Türkiye’yi kıskaca almaya çalışıyor. Terörle mücadele sinir ötesi ve içeride cennet vatanımızda alçaklara ve hainlere karşı devam ediyor. Her gün vatan nöbetinden şehitlerimiz geliyor. “dedi.

FETÖ İLE MÜCADELE YETERSİZ

FETÖ ile mücadelenin yetersizliğini eleştiren Taşdemir, “15 Temmuz hainin darbe teşebbüsünün yıl dönemindeyiz. FETO haini ile etkili mücadele hala yapılmıyor. Muhterem Genel Başkanımızın tüm uyarılarına rağmen, hala Yurtta Sulh konseyinden haber yoktur. Siyasi ayağı kimdir, nerededir? Tüm imkanlarını seferber eden belediyelerde hiç Fetocu yok mudur? Ülkenin tamamında kurum ve kuruluşlardaki kadroları FETO hainine kim teslim etmiş, kiminle iş birliği yapmışlardı? Damatlar baklavacılar dışarıda keyif çatmaktadır. Milletimizin kafası karışık, yarınından endişelidir. Ne olacak bu memleketin durumu diye herkes birbirine sormaktadır. Bende önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen Devlet beye güvenin, güzel günler yakında diyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.