2018 model Darıca G.B sahada!

11.07.2017 - 11:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

2018 model Darıca G.B sahada!

Yeni sezonda 3.Lig 2.Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde topbaşı yaptı. Sarı yeşillilerin ilk antrenmanını Onursal Başkan Şükrü Karabacak da takip ederken, Başkan Karabacak teknik ekip ve futbolculara tam destek vererek şampiyonluk beklediğini söyledi.

2017-2018 sezonunun ilk çalışmasını gerçekleştiren sarı yeşillilerin antrenmanına Darıca G.B yönetimi ve taraftarlar da ilgi gösterdiler. Sezonun ilk antrenmanını Onursal Başkan Şükrü Karabacak, Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk, Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, Başkan vekili Abdullah Örs, kulüp yöneticilerinden Mücahid Vural ile Ali Şen, DARGET Başkanı Hasan Zengin ve sarı yeşilli taraftarlar takip etti. İLK GÜN HAFİF TEMPOLU İDMAN Sarı yeşillilerin ilk antrenmanında yeni transferlerde Emrullah Kokoç, Şükrü Çiçek ve Mehmet Yeniler dahil olmak üzere toplamda 19 futbolcu yer aldı. Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde saat 18.00’da başlayan antrenman 1 saat 10 dakika sürerken, sarı yeşilliler hafif bir antrenman gerçekleştirdi. Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından açma-germe yapan Kılıç’ın öğrencileri egzersiz hareketlerinde bulundular. Antrenmanın son bölümünde top kapma ve pas çalışması yapan Darıca G.B takımı, günün tek çalışmasını hafif bir tempoyla tamamlamış oldu. KARABACAK TAKIMA GÜVEN VERDİ Antrenman sonrasında Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, takıma tatlı jestinde bulunurken, teknik heyet ve futbolculara güven veren mesajlar gönderdi. İyi bir takım olduklarını vurgulayan Başkan Karabacak, rakiplerine nazaran iskelet kadroyu korumanın avantajına değinirken, takıma sonradan katılan yeni transferlere ‘hoşgeldiniz’ dedi. Futbolculara seslenen Karabacak, ‘’Yönetim olarak yanınızdayız, arkanızdayız. Biz üzerimize düşeni yapacağız. Yüzümüzü kara çıkarmayacağınıza eminiz. Bu sene bizim senemiz olsun. İnşallah sonu şampiyonlukla biten bir sezon olur. Allah yardımcınız olsun’’dedi.
Yeni sezonda 3.Lig 2.Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde topbaşı yaptı. Sarı yeşillilerin ilk antrenmanını Onursal Başkan Şükrü Karabacak da takip ederken, Başkan Karabacak teknik ekip ve futbolculara tam destek vererek şampiyonluk beklediğini söyledi.

2017-2018 sezonunun ilk çalışmasını gerçekleştiren sarı yeşillilerin antrenmanına Darıca G.B yönetimi ve taraftarlar da ilgi gösterdiler. Sezonun ilk antrenmanını Onursal Başkan Şükrü Karabacak, Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk, Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, Başkan vekili Abdullah Örs, kulüp yöneticilerinden Mücahid Vural ile Ali Şen, DARGET Başkanı Hasan Zengin ve sarı yeşilli taraftarlar takip etti.

İLK GÜN HAFİF TEMPOLU İDMAN

Sarı yeşillilerin ilk antrenmanında yeni transferlerde Emrullah Kokoç, Şükrü Çiçek ve Mehmet Yeniler dahil olmak üzere toplamda 19 futbolcu yer aldı. Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde saat 18.00’da başlayan antrenman 1 saat 10 dakika sürerken, sarı yeşilliler hafif bir antrenman gerçekleştirdi. Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından açma-germe yapan Kılıç’ın öğrencileri egzersiz hareketlerinde bulundular. Antrenmanın son bölümünde top kapma ve pas çalışması yapan Darıca G.B takımı, günün tek çalışmasını hafif bir tempoyla tamamlamış oldu.

KARABACAK TAKIMA GÜVEN VERDİ

Antrenman sonrasında Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, takıma tatlı jestinde bulunurken, teknik heyet ve futbolculara güven veren mesajlar gönderdi. İyi bir takım olduklarını vurgulayan Başkan Karabacak, rakiplerine nazaran iskelet kadroyu korumanın avantajına değinirken, takıma sonradan katılan yeni transferlere ‘hoşgeldiniz’ dedi. Futbolculara seslenen Karabacak, ‘’Yönetim olarak yanınızdayız, arkanızdayız. Biz üzerimize düşeni yapacağız. Yüzümüzü kara çıkarmayacağınıza eminiz. Bu sene bizim senemiz olsun. İnşallah sonu şampiyonlukla biten bir sezon olur. Allah yardımcınız olsun’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.