19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘Gebze il olsun!’

Spor 13.07.2017 - 12:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘Gebze il olsun!’

ESKİÇARŞI 15 TEMMUZ’DA TARİHİ BİR ÇAĞRI YAPACAK:

Gebzespor’un cefakar taraftar grubu Eskiçarşı, 15 Temmuz 2016’da yapılan darbe girişimlerinin halk tarafından püskürtülmesi ve elde edilen demokrasi zaferinin 1.yıldönümünde Gebze Kent Meydanı’nda kuracağı demokrasi çadırıyla hem demokrasiye sahip çıkacak, hem de Gebze’nin il olması için imza kampanyası başlatacak. Sadece bir taraftar grubu olmadığını kanıtlayan ve örnek bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu her platformda kabul ettiren Eskiçarşı, 15 Temmuz gibi önemli bir günde Gebze’nin il olması adına kamuoyuna önemli mesajlar verecek. DESTEK VER, ŞEHRİN HAK ETTİĞİ YERE GELSİN! Demokrasi çadırına mor beyaz atkı ve formalarla gelinmesi çağrısında bulunan Eskiçarşı taraftar grubu yaptığı açıklamada, ‘’Gebze’mizin il olması, tüm Gebze halkının yıllardır özlemini çektiği, hakkı olan yatırımları alabilmesi ve gelişmesi için 7'den 70'e herkesi göreve davet ediyoruz. Gebze’mizin il olması siz değerli Gebzeli ve Gebzesporlular’ın ellerinden geçiyor. Destek ver, şehrin hak ettiği yere gelsin!’’denildi.
ESKİÇARŞI 15 TEMMUZ’DA TARİHİ BİR ÇAĞRI YAPACAK:

Gebzespor’un cefakar taraftar grubu Eskiçarşı, 15 Temmuz 2016’da yapılan darbe girişimlerinin halk tarafından püskürtülmesi ve elde edilen demokrasi zaferinin 1.yıldönümünde Gebze Kent Meydanı’nda kuracağı demokrasi çadırıyla hem demokrasiye sahip çıkacak, hem de Gebze’nin il olması için imza kampanyası başlatacak. Sadece bir taraftar grubu olmadığını kanıtlayan ve örnek bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu her platformda kabul ettiren Eskiçarşı, 15 Temmuz gibi önemli bir günde Gebze’nin il olması adına kamuoyuna önemli mesajlar verecek.

DESTEK VER, ŞEHRİN HAK ETTİĞİ YERE GELSİN!

Demokrasi çadırına mor beyaz atkı ve formalarla gelinmesi çağrısında bulunan Eskiçarşı taraftar grubu yaptığı açıklamada, ‘’Gebze’mizin il olması, tüm Gebze halkının yıllardır özlemini çektiği, hakkı olan yatırımları alabilmesi ve gelişmesi için 7'den 70'e herkesi göreve davet ediyoruz. Gebze’mizin il olması siz değerli Gebzeli ve Gebzesporlular’ın ellerinden geçiyor. Destek ver, şehrin hak ettiği yere gelsin!’’denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.