PAZARIN ZAM ŞAMPİYONU ONLAR OLDU!

Gebze 14.07.2017 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

PAZARIN ZAM ŞAMPİYONU ONLAR OLDU!

Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda meyve fiyatlarının pahalı olduğu dikkatlerden kaçmadı

Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu hafta havaların ısınmasına rağmen sebze fiyatlarında düşüş olurken meyve fiyatlarında ise artış olduğu görüldü. Cuma Pazarı’nda bu hafta domatesin ve salatalığın kilosu 2 TL’den satıldı. Pazardaki tezgâhlarda yerini alan taze fasulye ise kilosu 4 TL’den satılırken, yeşil soğan kilosu 2 TL’den maydanoz 1 TL’den ve kıvırcık ise 2 TL’den satıldığı görüldü. Pazarda en pahalı olan ise meye fiyatlarının olduğu görüldü. Üzümün kilosu 4 TL’den şeftali ise 4 TL’den satıldı. ERİK VE KİRAZ ZAM ŞAMPİYONU Kavunun tanesi 5 TL’den satılırken karpuzun kilosu 2 TL’den satıldı. Cuma Pazarı’nın diğer bir pahalı meyvesi ise kayısı oldu. Kayısı bu hafta 8 TL’den satılırken pazarın zam şampiyonları ise kiraz ve erik oldu. Pazarın bu haftaki zam şampiyonu olan erik ve kiraz kiloları 15 TL’den satışa sunuldu. Pazarcı esnafı erik ve kirazın bu kadar pahalı olmasının nedeni ise havaların ısınmasına bağladı. Havaların aşırı sıcak olmasından dolayı meyvelerin yanmadığı ve az olmasından dolayı fiyatlarının arttığı öğrenildi.   
Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda meyve fiyatlarının pahalı olduğu dikkatlerden kaçmadı

Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu hafta havaların ısınmasına rağmen sebze fiyatlarında düşüş olurken meyve fiyatlarında ise artış olduğu görüldü. Cuma Pazarı’nda bu hafta domatesin ve salatalığın kilosu 2 TL’den satıldı. Pazardaki tezgâhlarda yerini alan taze fasulye ise kilosu 4 TL’den satılırken, yeşil soğan kilosu 2 TL’den maydanoz 1 TL’den ve kıvırcık ise 2 TL’den satıldığı görüldü. Pazarda en pahalı olan ise meye fiyatlarının olduğu görüldü. Üzümün kilosu 4 TL’den şeftali ise 4 TL’den satıldı.

ERİK VE KİRAZ ZAM ŞAMPİYONU

Kavunun tanesi 5 TL’den satılırken karpuzun kilosu 2 TL’den satıldı. Cuma Pazarı’nın diğer bir pahalı meyvesi ise kayısı oldu. Kayısı bu hafta 8 TL’den satılırken pazarın zam şampiyonları ise kiraz ve erik oldu. Pazarın bu haftaki zam şampiyonu olan erik ve kiraz kiloları 15 TL’den satışa sunuldu. Pazarcı esnafı erik ve kirazın bu kadar pahalı olmasının nedeni ise havaların ısınmasına bağladı. Havaların aşırı sıcak olmasından dolayı meyvelerin yanmadığı ve az olmasından dolayı fiyatlarının arttığı öğrenildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.