Hepsi aynı gün yapılacak!

Kocaeli 17.07.2017 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hepsi aynı gün yapılacak!

DELEGE SEÇİMLERİNDE DEĞİŞİKLİK!

AK Parti Kocaeli Teşkilatı, ilçelerdeki mahalle delegelerinin seçim takviminde değişikliğe gitti. 12 ilçedeki bütün mahallerde delege seçimi aynı gün yapılacak. 6’ncı olağan kongreler sürecine giren AK Parti Kocaeli Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde ilçelerdeki mahallelerde yapılacak delege seçim takvimini 19-25 Temmuz tarihleri arasında yapılacağını duyurmuştu ancak tarihler daha sonra iptal edildi. 12 ilçede bulunan tüm mahalle delegelerinin seçimi bir günde yapılacak. Bu kararın, teşkilat içinde yaşanabilecek huzursuzlukların önüne geçmek için alındığı öğrenildi. Mahallelerdeki seçimlerde toplam 4 bin 800 delege belirlenecek.
DELEGE SEÇİMLERİNDE DEĞİŞİKLİK!

AK Parti Kocaeli Teşkilatı, ilçelerdeki mahalle delegelerinin seçim takviminde değişikliğe gitti. 12 ilçedeki bütün mahallerde delege seçimi aynı gün yapılacak.

6’ncı olağan kongreler sürecine giren AK Parti Kocaeli Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde ilçelerdeki mahallelerde yapılacak delege seçim takvimini 19-25 Temmuz tarihleri arasında yapılacağını duyurmuştu ancak tarihler daha sonra iptal edildi. 12 ilçede bulunan tüm mahalle delegelerinin seçimi bir günde yapılacak. Bu kararın, teşkilat içinde yaşanabilecek huzursuzlukların önüne geçmek için alındığı öğrenildi. Mahallelerdeki seçimlerde toplam 4 bin 800 delege belirlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.