AK Parti’nin delege seçimi Cuma günü

Kocaeli 18.07.2017 - 15:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Parti’nin delege seçimi Cuma günü

19 ile 25 Temmuz arası ilçe ilçe belirlenecek olan delege seçimlerinde takvim değişikliğine gidildi. 12 ilçe de aynı anda bu Cuma günü delegeler belirlenecek

4 BİN 800 DELEGE BELİRLENECEK Parti içerisinde herhangi bir huzursuzluğa ortam vermemek için 19 ile 25 Temmuz arası belirlenecek delege seçimleri 12 ilçede de aynı gün gerçekleştirilecek. 21 Temmuz tarihinde 12 ilçede de belirlenmiş olacak delegeler için il binasında açıklama gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “472 mahallede toplamda 4 bin 800 delegenin seçimi bu Cuma günü icra edeceğiz. Seçimi 2 periyotta gerçekleştireceğiz” dedi. Delegelerin belirlenmesinde oldukça zorlanıp, titiz davrandıklarını belirten Başkan Ceyhan, “15 bin üyeniz olan yerden 400 delege yazıyorsunuz bu işler öyle kolay değil” açıklamasında bulundu. Seçimler Köylerde de genellikle muhtarlıklarda, ilçelerde ise seçim bürolarında gerçekleştirilecek. 7 İL BAŞKANI NİĞDE’YE DE GİDECEK 249 hafızın hain darbe girişiminde şehadet şerbetini içmiş 249 kahraman için gerçekleştirdiği hatim gösterisinin Kocaeli’ni diğer illerden ayırdığını belirten Başkan Ceyhan, “O gece benimle birlikte 6 il başkanımız da alandaydı. Onlara ve partililerine teşekkür ediyorum. Eski Genel Sekreterimiz şimdi ise Bilecik Valisi Tahir Büyükakın’a 7 il başkanımızla ziyarete gideceğiz. Aynı zamanda Bilecikte’te ki diğer 7 il başkanımızla da buluşacağız. Memleket meselesinin önemi konusunda 14 başkanımızla güzel bir fotoğraf vereceğiz” dedi. 22 Temmuz Cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Niğde’ye şehit Subay Ömer Halisdemir’in adını yaşatmak için yapılan kültür merkezi açılışı ve kabristan ziyareti gerçekleştireceklerini belirten Başkan Ceyhan, “ 7 il başkanımızla birlikte Niğde’de darbenin püskürtülmesin önemli bir konumu olan Halis Ömer şehidimiz için yapılan parkın açılışını gerçekleştireceğiz. Bilecik’te de 7 il başkanıyla bir araya geleceğiz” açıklamasında bulundu. “CUMA GÜNÜ DEMOKRASİ ŞÖLENİ OLACAK” 6’ncı Olağan Kurulu hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Süreci sizlerle kabaca paylaşmıştık. 12 ilçemizde oluşturduğumuz ildeki ve ilçedeki komisyonu, kadın ve gençlik kolları ile mahalle başkanlarından oluşturulan komisyonumuzla genel merkezin kriterleri doğrultusunda herhangi bir sıkıntı olmandan delegelerimizi belirledik. 472 mahallede toplamda 4 bin 800 delegenin seçimi bu Cuma günü icra edeceğiz. Seçimi 2 periyotta gerçekleştireceğiz. İlk çağrımızı sabah 09.00 ile 13.00 saatlerinde, eğer yeterli çoğunluk sağlanmazsa ikinci çağrımızı da aynı gün 15.00 ile 19.00 saatleri arasında yapacağız. Saatlerimizi belirlerken, mesai saatlerini baz aldık. Cuma akşamı seçimlerimiz bitmiş olacak birkaç günde teknik itirazlar olursa değerlendirilir. Cuma hem Müslümanların bayramı hem de AK Parti için demokrasi şöleni haline gelecek” dedi.
19 ile 25 Temmuz arası ilçe ilçe belirlenecek olan delege seçimlerinde takvim değişikliğine gidildi. 12 ilçe de aynı anda bu Cuma günü delegeler belirlenecek

4 BİN 800 DELEGE BELİRLENECEK

Parti içerisinde herhangi bir huzursuzluğa ortam vermemek için 19 ile 25 Temmuz arası belirlenecek delege seçimleri 12 ilçede de aynı gün gerçekleştirilecek. 21 Temmuz tarihinde 12 ilçede de belirlenmiş olacak delegeler için il binasında açıklama gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “472 mahallede toplamda 4 bin 800 delegenin seçimi bu Cuma günü icra edeceğiz. Seçimi 2 periyotta gerçekleştireceğiz” dedi. Delegelerin belirlenmesinde oldukça zorlanıp, titiz davrandıklarını belirten Başkan Ceyhan, “15 bin üyeniz olan yerden 400 delege yazıyorsunuz bu işler öyle kolay değil” açıklamasında bulundu. Seçimler Köylerde de genellikle muhtarlıklarda, ilçelerde ise seçim bürolarında gerçekleştirilecek.

7 İL BAŞKANI NİĞDE’YE DE GİDECEK

249 hafızın hain darbe girişiminde şehadet şerbetini içmiş 249 kahraman için gerçekleştirdiği hatim gösterisinin Kocaeli’ni diğer illerden ayırdığını belirten Başkan Ceyhan, “O gece benimle birlikte 6 il başkanımız da alandaydı. Onlara ve partililerine teşekkür ediyorum. Eski Genel Sekreterimiz şimdi ise Bilecik Valisi Tahir Büyükakın’a 7 il başkanımızla ziyarete gideceğiz. Aynı zamanda Bilecikte’te ki diğer 7 il başkanımızla da buluşacağız. Memleket meselesinin önemi konusunda 14 başkanımızla güzel bir fotoğraf vereceğiz” dedi. 22 Temmuz Cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Niğde’ye şehit Subay Ömer Halisdemir’in adını yaşatmak için yapılan kültür merkezi açılışı ve kabristan ziyareti gerçekleştireceklerini belirten Başkan Ceyhan, “ 7 il başkanımızla birlikte Niğde’de darbenin püskürtülmesin önemli bir konumu olan Halis Ömer şehidimiz için yapılan parkın açılışını gerçekleştireceğiz. Bilecik’te de 7 il başkanıyla bir araya geleceğiz” açıklamasında bulundu.

“CUMA GÜNÜ DEMOKRASİ ŞÖLENİ OLACAK”

6’ncı Olağan Kurulu hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Süreci sizlerle kabaca paylaşmıştık. 12 ilçemizde oluşturduğumuz ildeki ve ilçedeki komisyonu, kadın ve gençlik kolları ile mahalle başkanlarından oluşturulan komisyonumuzla genel merkezin kriterleri doğrultusunda herhangi bir sıkıntı olmandan delegelerimizi belirledik. 472 mahallede toplamda 4 bin 800 delegenin seçimi bu Cuma günü icra edeceğiz. Seçimi 2 periyotta gerçekleştireceğiz. İlk çağrımızı sabah 09.00 ile 13.00 saatlerinde, eğer yeterli çoğunluk sağlanmazsa ikinci çağrımızı da aynı gün 15.00 ile 19.00 saatleri arasında yapacağız. Saatlerimizi belirlerken, mesai saatlerini baz aldık. Cuma akşamı seçimlerimiz bitmiş olacak birkaç günde teknik itirazlar olursa değerlendirilir. Cuma hem Müslümanların bayramı hem de AK Parti için demokrasi şöleni haline gelecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.