Sır’dan Karaman’a ziyaret

Spor 19.07.2017 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sır’dan Karaman’a ziyaret

Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır, Gebze Kaymakamı Hasan Gözen’in anjiyo olması nedeniyle vekaleten Gebze kaymakamlığına bakan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ı ziyaret etti.

Gebze ilçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Kaymakam Karaman ile dolu dolu bir futbol sohbetine tutulan Sır, Gebzespor Kulübü olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Karaman’a bilgi verdi. Futbola olan ilgisi ile bilinen Darıca Kaymakamı Karaman, Darıca Gençlerbirliği gibi Gebzespor’un da kendi takımları olduğunu vurgulayarak mor beyazlı camiaya başarılar diledi. KARAMAN’DAN DARICA G.B’YE TAM DESTEK Darıca Gençlerbirliği’nin başarısı için son günlerde ciddi girişimler başlattığı öğrenilen Kaymakam Karaman’ın, transfer sürecinde sarı yeşilli kulübe önemli bir destek verdiği öğrenildi. Sarı yeşilliler için elini değil adeta gövdesini taşın altına koymaya hazır olduğunu belirten Kaymakam Karaman, Darıca G.B’nin üst liglere hak eden bir kulüp yapısı olduğunu, temsilcimizi üst liglerde görmek adına kendi üzerine düşeni yapacağını belirtti. SIR: KENDİMİZİ ŞANSLI HİSSEDİYORUZ Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır ise yaptığı konuşmada, ‘’Sayın Kaymakamımız sporu önemseyen ve destekleyen birisi. Bu bölgede yaşayan ve bir spor adamı olarak kendimizi şanslı hissediyoruz. Kaymakamımıza Gebzespor ile ilgili olumlu düşünceleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Hem Darıca Gençlerbirliği hem de Gebzespor adına başarılı bir sezon geçmesini temenni ediyorum’’dedi.
Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır, Gebze Kaymakamı Hasan Gözen’in anjiyo olması nedeniyle vekaleten Gebze kaymakamlığına bakan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ı ziyaret etti.

Gebze ilçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Kaymakam Karaman ile dolu dolu bir futbol sohbetine tutulan Sır, Gebzespor Kulübü olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Karaman’a bilgi verdi. Futbola olan ilgisi ile bilinen Darıca Kaymakamı Karaman, Darıca Gençlerbirliği gibi Gebzespor’un da kendi takımları olduğunu vurgulayarak mor beyazlı camiaya başarılar diledi.

KARAMAN’DAN DARICA G.B’YE TAM DESTEK

Darıca Gençlerbirliği’nin başarısı için son günlerde ciddi girişimler başlattığı öğrenilen Kaymakam Karaman’ın, transfer sürecinde sarı yeşilli kulübe önemli bir destek verdiği öğrenildi. Sarı yeşilliler için elini değil adeta gövdesini taşın altına koymaya hazır olduğunu belirten Kaymakam Karaman, Darıca G.B’nin üst liglere hak eden bir kulüp yapısı olduğunu, temsilcimizi üst liglerde görmek adına kendi üzerine düşeni yapacağını belirtti.

SIR: KENDİMİZİ ŞANSLI HİSSEDİYORUZ

Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır ise yaptığı konuşmada, ‘’Sayın Kaymakamımız sporu önemseyen ve destekleyen birisi. Bu bölgede yaşayan ve bir spor adamı olarak kendimizi şanslı hissediyoruz. Kaymakamımıza Gebzespor ile ilgili olumlu düşünceleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Hem Darıca Gençlerbirliği hem de Gebzespor adına başarılı bir sezon geçmesini temenni ediyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.