DARICA G.B ANTRENÖRÜNÜN ACI GÜNÜ

Spor 20.07.2017 - 12:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA G.B ANTRENÖRÜNÜN ACI GÜNÜ

DARICA G.B ANTRENÖRÜNÜN ACI GÜNÜ

DARICA G.B ANTRENÖRÜNÜN ACI GÜNÜ Darıca Gençlerbirliği Kaleci Antrenörü Volkan Erten, kayınpederini kaybetti. Uzun süredir kanser tedavisi gören Erten’in kayınpederi Mustafa Mutlu(70), dün yapılan tüm müdalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Dün sabah yapılan antrenman sonrasında İzmir’e giden kaleci antrenörü Volkan Erten, bugün İzmir Karşıyaka’da düzenlenecek olan cenaze törenine katılacak. Hedef Gazetesi olarak merhum Mustafa Mutlu’ya Allah’tan rahmet, Mutlu ve Erten ailelerine baş sağlığı diliyoruz.  
DARICA G.B ANTRENÖRÜNÜN ACI GÜNÜ

DARICA G.B ANTRENÖRÜNÜN ACI GÜNÜ

Darıca Gençlerbirliği Kaleci Antrenörü Volkan Erten, kayınpederini kaybetti. Uzun süredir kanser tedavisi gören Erten’in kayınpederi Mustafa Mutlu(70), dün yapılan tüm müdalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Dün sabah yapılan antrenman sonrasında İzmir’e giden kaleci antrenörü Volkan Erten, bugün İzmir Karşıyaka’da düzenlenecek olan cenaze törenine katılacak. Hedef Gazetesi olarak merhum Mustafa Mutlu’ya Allah’tan rahmet, Mutlu ve Erten ailelerine baş sağlığı diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.