Bolulu Başkan Gebze'de

Gebze 23.07.2017 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bolulu Başkan Gebze'de

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Eskihisar’da bulunan Macera Aksiyon Parkında incelemelerde bulundu.

Bolu Belediye Başkanı  Alaaddin Yılmaz,  Gebze Belediye Başkanı  Adnan Köşker'e konuk oldu. İlk olarak Başkan  Köşker'i makamında ziyaret eden konuk başkan daha sonra  Gebze'nin denize açılan kapısı Eskihisar'ı gezdi.  Bolu Belediye Başkanı  Alaaddin Yılmaz'ı, Eskihisar'da yapımı son aşamaya gelen Macera ve Aksiyon Parkı'nı gezdiren Başkan  Köşker, konuk başkanla belediye çalışmaları ve hizmetlerine yönelik istişarede de bulundu. Mevkidaşı  Bolu  Belediye Başkanı Yılmaz'a proje hakkında bilgi veren  Gebze Belediye Başkanı  Adnan Köşker, konuğunu ağırlamaktan ötürü duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Macera parkını çok beğenen  Bolu Belediye Başkanı  Alaaddin Yılmaz, Başkan  Köşker'i kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Macera Aksiyon Parkında beraberindeki heyet ile incelemelerde bulunan Başkanlar, park içerisinde yer alan dağ kızağını da test etti.  Bolu Belediye Başkanı  Alaaddin Yılmaz cuma namazını Eskihisar Camii'nde kıldıktan sonra kentten ayrıldı. Başkanlara incelemeleri sırasında,  Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Ekrem  Çetinkaya,  Gebze Belediye Başkan Yardımcısı  Nilay Ayran ve ilgili birim müdürleri eşlik etti. 
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Eskihisar’da bulunan Macera Aksiyon Parkında incelemelerde bulundu.

Bolu Belediye Başkanı  Alaaddin Yılmaz,  Gebze Belediye Başkanı  Adnan Köşker'e konuk oldu. İlk olarak Başkan  Köşker'i makamında ziyaret eden konuk başkan daha sonra  Gebze'nin denize açılan kapısı Eskihisar'ı gezdi.  Bolu Belediye Başkanı  Alaaddin Yılmaz'ı, Eskihisar'da yapımı son aşamaya gelen Macera ve Aksiyon Parkı'nı gezdiren Başkan  Köşker, konuk başkanla belediye çalışmaları ve hizmetlerine yönelik istişarede de bulundu. Mevkidaşı  Bolu  Belediye Başkanı Yılmaz'a proje hakkında bilgi veren  Gebze Belediye Başkanı  Adnan Köşker, konuğunu ağırlamaktan ötürü duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Macera parkını çok beğenen  Bolu Belediye Başkanı  Alaaddin Yılmaz, Başkan  Köşker'i kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Macera Aksiyon Parkında beraberindeki heyet ile incelemelerde bulunan Başkanlar, park içerisinde yer alan dağ kızağını da test etti.  Bolu Belediye Başkanı  Alaaddin Yılmaz cuma namazını Eskihisar Camii'nde kıldıktan sonra kentten ayrıldı. Başkanlara incelemeleri sırasında,  Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Ekrem  Çetinkaya,  Gebze Belediye Başkan Yardımcısı  Nilay Ayran ve ilgili birim müdürleri eşlik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.