İlk rakip kim olacak?

Spor 26.07.2017 - 12:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İlk rakip kim olacak?

Son yılların en zorlu grubunda mücadele edecek olan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin maç takvimi bugün belli oluyor.

Son yılların en zorlu grubunda mücadele edecek olan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin maç takvimi bugün belli oluyor. Merakla beklenen fikstür çekimi TFF Orhan Saka Salonu’nda saat 15.00’de gerçekleştirecek. Geçtiğimiz sezon iç sahada oynadığı Maltepe maçıyla lige ‘merhaba’ diyen sarı-yeşilli ekibimizin ilk rakibinin kim olacağı ve maçın da iç saha mı, yoksa deplasman mı oynanacağı merak edilen konuların başında geliyor. 3.LİG 2. GRUP DARICA G.B. Ergene Velimeşe Anadolu Bağcılar Gölcükspor Kasımpaşa Erok Yeşil Bursa Turgutluspor Muğlaspor Tire 1922 Yeni Orduspor Ankara Demirspor Kayseri Erciyesspor Kırıkhanspor 1461 Trabzon Pazarspor Anagold Erzincanspor Diyarbekirspor Van Büyükşehir Belediye
Son yılların en zorlu grubunda mücadele edecek olan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin maç takvimi bugün belli oluyor.

Son yılların en zorlu grubunda mücadele edecek olan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin maç takvimi bugün belli oluyor. Merakla beklenen fikstür çekimi TFF Orhan Saka Salonu’nda saat 15.00’de gerçekleştirecek. Geçtiğimiz sezon iç sahada oynadığı Maltepe maçıyla lige ‘merhaba’ diyen sarı-yeşilli ekibimizin ilk rakibinin kim olacağı ve maçın da iç saha mı, yoksa deplasman mı oynanacağı merak edilen konuların başında geliyor.

3.LİG 2. GRUP

DARICA G.B.

Ergene Velimeşe

Anadolu Bağcılar

Gölcükspor

Kasımpaşa Erok

Yeşil Bursa

Turgutluspor

Muğlaspor

Tire 1922

Yeni Orduspor

Ankara Demirspor

Kayseri Erciyesspor

Kırıkhanspor

1461 Trabzon

Pazarspor

Anagold Erzincanspor

Diyarbekirspor

Van Büyükşehir Belediye

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.