‘Bizlere ceza mı veriliyor?’

Gebze 29.07.2017 - 13:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘Bizlere ceza mı veriliyor?’

Gebze Muallimköy Mahallesi sakinleri sorunlarını MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’ye aktararak, “Muallimköy örnek olması gerekirken sanki buraya ceza veriliyor gibi hiçbir çivi dahi çakılmadı.” dediler.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü bugün Gebze Muallimköy Mahallesi’nde mahallelilerle köy kahvesinde bir araya geldi. MHP’li Ünlü’ye il başkanvekili Erkan Azeri, il sekreteri İzzet Erdem, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze ilçe başkanvekili Mehmet Doğan, ilçe muhasibi Dilaver Ağaoğlu, ilçe sekreteri Erdal Kabaca, teşkilatlardan sorumlu Murat Musluk ve ilçe yöneticileri, Gebze Muallimköy Mahallesi Muhtarı Haydar Yılmaz ve mahalle sakinleri katıldı. MUALLİMKÖY’E CEZA VERİLİYOR Gebze Muallimköy Mahallesi’nde mahallelilerle bir araya gelinmesinde ilk olarak MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir bir konuşma yaparak mahallelerin yaşadıkları sorunları anlattı. MHP’li Taşdemir, “15 yıldır AK Parti Türkiye’yi idare ediyor. Muhtarlık olarak burada kendi imkânlarımızla muhtarlık dönemimde 3 otobüsümüz, kepçemiz, çöp arabası, köy tüzel kişiliğine ait hizmet binaları ve düğün salonlarımız vardı. Bunların hepsi 2014 yılı itibariyle elimizden alındı. Muallimköy örnek olması gerekirken sanki buraya ceza veriliyor gibi hiçbir çivi dahi çakılmadı. ÜVET EVLAT MIYIZ? Gebze’nin ve Dilovası’nın birçok köyüne doğalgaz götürüldü. Ancak buraya bir türlü verilmedi. Doğalgaz verilmeme bahanesi de imar. Biz üvey evlat mıyız? Bilişim Vadisi başlandı. Burada da köylünün tapulu yerleri var. Müstakil olan tapulu yerleri izale şuur ile satışa çıkarıldı. İnsanların arsalarını satışa zorlanılıyor. Vatandaşlar mahkemeye gitti. Mahkemede bu satışları durdu. Bilişim Vadisi şuanda durmuş. Burada nerede bir çukur varsa Kocaeli ve İstanbul’un çöplüğü haline getirdiler. Çukur olan neresi varsa hafriyatla dolduruyorlar. Muallimköy’e hizmet gelmesi talep ediyoruz.” dedi. RAPOR HAZIRLAYACAĞIM Mahallelilerin sorunlarını da dinleyen MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “İlçe başkanı, muhtarıma sizlerle bir araya getirdikleri için teşekkür ediyorum. Sizleri konsey toplantılarını yakından takip ediyorum. MHP il başkanı olarak aylık il başkanları toplantısı yapıyoruz. Ağustos ayındaki toplantısında buradaki sorularla ilgili bir rapor olarak il başkanları toplantısında gündem getireceğim. Ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve valimize bu raporu takdim edeceğim. Bir dahaki de buraya neden doğalgaz gelmediğinin cevabını sizlere vereceğim. KONULARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM Bu ülkede 15 Temmuz’dan sora devlet sıcak yüzünü insanlara gösterecek. 15 Temmuz’dan önce vatandaşların çile çektiği bir sistem vardı. Maulimköy gibi buradaki sorunlara devlet sıcak yüzünü gösterecek. Sizler bu bölgenin sakinleri olarak devletimizi sevmeye devam edin. Devlet sizin haklarını savunacak. Bizler de bunların takipçisi olacağız.” diye konuştu.    
Gebze Muallimköy Mahallesi sakinleri sorunlarını MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’ye aktararak, “Muallimköy örnek olması gerekirken sanki buraya ceza veriliyor gibi hiçbir çivi dahi çakılmadı.” dediler.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü bugün Gebze Muallimköy Mahallesi’nde mahallelilerle köy kahvesinde bir araya geldi. MHP’li Ünlü’ye il başkanvekili Erkan Azeri, il sekreteri İzzet Erdem, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze ilçe başkanvekili Mehmet Doğan, ilçe muhasibi Dilaver Ağaoğlu, ilçe sekreteri Erdal Kabaca, teşkilatlardan sorumlu Murat Musluk ve ilçe yöneticileri, Gebze Muallimköy Mahallesi Muhtarı Haydar Yılmaz ve mahalle sakinleri katıldı.

MUALLİMKÖY’E CEZA VERİLİYOR

Gebze Muallimköy Mahallesi’nde mahallelilerle bir araya gelinmesinde ilk olarak MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir bir konuşma yaparak mahallelerin yaşadıkları sorunları anlattı. MHP’li Taşdemir, “15 yıldır AK Parti Türkiye’yi idare ediyor. Muhtarlık olarak burada kendi imkânlarımızla muhtarlık dönemimde 3 otobüsümüz, kepçemiz, çöp arabası, köy tüzel kişiliğine ait hizmet binaları ve düğün salonlarımız vardı. Bunların hepsi 2014 yılı itibariyle elimizden alındı. Muallimköy örnek olması gerekirken sanki buraya ceza veriliyor gibi hiçbir çivi dahi çakılmadı.

ÜVET EVLAT MIYIZ?

Gebze’nin ve Dilovası’nın birçok köyüne doğalgaz götürüldü. Ancak buraya bir türlü verilmedi. Doğalgaz verilmeme bahanesi de imar. Biz üvey evlat mıyız? Bilişim Vadisi başlandı. Burada da köylünün tapulu yerleri var. Müstakil olan tapulu yerleri izale şuur ile satışa çıkarıldı. İnsanların arsalarını satışa zorlanılıyor. Vatandaşlar mahkemeye gitti. Mahkemede bu satışları durdu. Bilişim Vadisi şuanda durmuş. Burada nerede bir çukur varsa Kocaeli ve İstanbul’un çöplüğü haline getirdiler. Çukur olan neresi varsa hafriyatla dolduruyorlar. Muallimköy’e hizmet gelmesi talep ediyoruz.” dedi.

RAPOR HAZIRLAYACAĞIM

Mahallelilerin sorunlarını da dinleyen MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “İlçe başkanı, muhtarıma sizlerle bir araya getirdikleri için teşekkür ediyorum. Sizleri konsey toplantılarını yakından takip ediyorum. MHP il başkanı olarak aylık il başkanları toplantısı yapıyoruz. Ağustos ayındaki toplantısında buradaki sorularla ilgili bir rapor olarak il başkanları toplantısında gündem getireceğim. Ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve valimize bu raporu takdim edeceğim. Bir dahaki de buraya neden doğalgaz gelmediğinin cevabını sizlere vereceğim.

KONULARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

Bu ülkede 15 Temmuz’dan sora devlet sıcak yüzünü insanlara gösterecek. 15 Temmuz’dan önce vatandaşların çile çektiği bir sistem vardı. Maulimköy gibi buradaki sorunlara devlet sıcak yüzünü gösterecek. Sizler bu bölgenin sakinleri olarak devletimizi sevmeye devam edin. Devlet sizin haklarını savunacak. Bizler de bunların takipçisi olacağız.” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.