GEGDER Gebzespor’un yanında

Spor 04.08.2017 - 14:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEGDER Gebzespor’un yanında

GEBZE GAZETECİLER DERNEĞİ BAŞKANI AHMET OĞUZ VE EKİBİ GEBZESPOR’U ZİYARET ETTİ

Gebze Gazeteciler Derneği (GEGDER) Başkanı Ahmet Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri, bugün Gebzespor’u ziyaret etti. Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk’e yeni dönemde başarı temennisinde bulunan GEGDER Başkanı Ahmet Oğuz, Gebzeli Teknik Direktör Mehmet Akdemir ve yine Gebze’nin yetiştirdiği önemli futbolculardan biri olan Serkan Esen gibi isimlerin takım içinde olmasının önemine vurgu yaptı. OĞUZ: GEBZESPOR’A DESTEĞİMİZ SÜRECEK GEGDER olarak Gebzespor’a destek vermeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Oğuz, Gebzespor’un başarıya ulaşamaması için hiçbir neden olmadığını söyledi. Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk de yaptığı açıklamada GEGDER’in yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Oğuz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
GEBZE GAZETECİLER DERNEĞİ BAŞKANI AHMET OĞUZ VE EKİBİ GEBZESPOR’U ZİYARET ETTİ

Gebze Gazeteciler Derneği (GEGDER) Başkanı Ahmet Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri, bugün Gebzespor’u ziyaret etti. Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk’e yeni dönemde başarı temennisinde bulunan GEGDER Başkanı Ahmet Oğuz, Gebzeli Teknik Direktör Mehmet Akdemir ve yine Gebze’nin yetiştirdiği önemli futbolculardan biri olan Serkan Esen gibi isimlerin takım içinde olmasının önemine vurgu yaptı.

OĞUZ: GEBZESPOR’A DESTEĞİMİZ SÜRECEK

GEGDER olarak Gebzespor’a destek vermeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Oğuz, Gebzespor’un başarıya ulaşamaması için hiçbir neden olmadığını söyledi. Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk de yaptığı açıklamada GEGDER’in yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Oğuz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.