19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şile Yıldız'a Yıldız Orta Saha

Spor 24.08.2017 - 09:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şile Yıldız'a Yıldız Orta Saha

Bu sezon iddialı bir takım kurmak isteyen Bölgesel Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Şile Yıldızspor kadrosunu bir orta saha oyuncusuyla takviye etti. Yeşil Beyazlı ekip geçtiğimiz yıl 3.lig ekibi Yomraspor'da forma giyen Yetkin Demir'e imza attırarak önemli bir transferi gerçekleştirmiş oldu. Futbola 2001 yılında Trabzonspor alt yapısında başlayan Yetkin Demir daha sonra sırasıyla Gebzespor,Trabzon Kanunispor, Arsinspor, Bingölspor, 1461 Trabzonspor ve son olarakta Yomraspor formaları giydi. 1989 doğumlu ortasaha oyuncusunun kariyerinde 17 TFF 2.Lig 170 TFF 3.Lig ve 8 Türkiye Kupası maçı bulunmakta.

Bu sezon iddialı bir takım kurmak isteyen Bölgesel Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Şile Yıldızspor kadrosunu bir orta saha oyuncusuyla takviye etti.

Yeşil Beyazlı ekip geçtiğimiz yıl 3.lig ekibi Yomraspor'da forma giyen Yetkin Demir'e imza attırarak önemli bir transferi gerçekleştirmiş oldu.

Futbola 2001 yılında Trabzonspor alt yapısında başlayan Yetkin Demir daha sonra sırasıyla Gebzespor,Trabzon Kanunispor, Arsinspor, Bingölspor, 1461 Trabzonspor ve son olarakta Yomraspor formaları giydi.

1989 doğumlu ortasaha oyuncusunun kariyerinde 17 TFF 2.Lig 170 TFF 3.Lig ve 8 Türkiye Kupası maçı bulunmakta.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.