Pilavcı'dan Gölcük maçına davet!

Spor 30.08.2017 - 07:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Pilavcı'dan Gölcük maçına davet!

Pilavcı'dan Gölcük maçına davet!

Darıca Gençlerbirliği Basın Sözcüsü İbrahim Pilavcı, Ziraat Türkiye Kupası 2.tur maçında bugün saat 16.00'da Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı'nda karşılaşacakları Gölcükspor maçına Darıcalı sporseverleri davet etti. Geçen sezon kupada elde edilen başarıyı hatırlatan Pilavcı, ''Geçen sezon Türkiye Kupası'nda elde ettiğimiz başarıda taraftarımızın önemli bir katkısı olmuştu. Aynı desteği bu sezon da bekliyoruz. Darıca Gençlerbirliği bu sezon da kupada ses getirecek, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kupada bugün(Çarşamba) oynayacağımız Gölcükspor maçımıza tüm taraftarlarımızı bekliyoruz''dedi. 'LİG UZUN MARATON' Velimeşe karşısında yaşanan puan kaybına da değinen Pilavcı, ''Kimse panik yapmasın, lig uzun bir maraton. Sezonun ilk haftalarında buna benzer puan kayıplarının yaşanması son derece doğal. Kimse panik yapmasın, çünkü biz iyi bir takıma sahibiz. Hem lig hem de kupada yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz''dedi.
Pilavcı'dan Gölcük maçına davet!

Darıca Gençlerbirliği Basın Sözcüsü İbrahim Pilavcı, Ziraat Türkiye Kupası 2.tur maçında bugün saat 16.00'da Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı'nda karşılaşacakları Gölcükspor maçına Darıcalı sporseverleri davet etti. Geçen sezon kupada elde edilen başarıyı hatırlatan Pilavcı, ''Geçen sezon Türkiye Kupası'nda elde ettiğimiz başarıda taraftarımızın önemli bir katkısı olmuştu. Aynı desteği bu sezon da bekliyoruz. Darıca Gençlerbirliği bu sezon da kupada ses getirecek, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kupada bugün(Çarşamba) oynayacağımız Gölcükspor maçımıza tüm taraftarlarımızı bekliyoruz''dedi.

'LİG UZUN MARATON'

Velimeşe karşısında yaşanan puan kaybına da değinen Pilavcı, ''Kimse panik yapmasın, lig uzun bir maraton. Sezonun ilk haftalarında buna benzer puan kayıplarının yaşanması son derece doğal. Kimse panik yapmasın, çünkü biz iyi bir takıma sahibiz. Hem lig hem de kupada yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz''dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.