UZATMALI TARİFE: 2-1

Spor 31.08.2017 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

UZATMALI TARİFE: 2-1

Ziraat Türkiye 2.Tur maçında sahasında Gölcükspor’u konuk eden Darıca Gençlerbirliği, normal süresi 1-1 biten maçta rakibini uzatma dakikalarında buldu golle 2-1 yenerek adını 3.Tur’a yazdırdı.

Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalarak büyük ses getiren Darıca Gençlerbirliği, bu sezon da kupada yoluna emin adımlarla devam ediyor. Sarı yeşilli temsilcimiz kent derbisinde karşı karşıya geldiği Gölcükspor’u zor da olsa 2-1 yenerek Kurban Bayramı’na moralli girdi. DÜŞÜK TEMPOLU BAŞLADI Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya düşük tempoda başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada her iki takım da maçın ilk bölümünde pozisyona girmekte güçlük çekerken, karşılaşmanın gol perdesini Darıca G.B’nin yeni transferi Halil Çelik açtı. İLK GOL HALİL’DEN Mücadelenin 20.dakikasında Cafercan’ın sağ kanattan ortasında Ömer’in kafayla arkaya sektirdiği topta arka direkte fırsatçılığını konuşturan Halil düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda Darıca G.B’nin yeni sezondaki ilk resmi golü olarak kayıtlara geçti. SON SANİYE ŞOKU Karşılaşmanın ilk yarısında akıllarda kalan net bir pozisyon olmazken, ikinci yarıda sarı yeşilli temsilcimiz Cafercan, Bünyamin, Aziz ve Ömer’le uzaktan şutlarla rakip kaleyi yoklarken ikinci golü bulamadı. Fişi çekemeyen sarı yeşilliler bunun bedelini de son dakikada şok bir golle ödedi. SANTRAFORSUZ GÖLCÜK GOLÜ BULDU Mücadelenin 90+3’ncü dakikasında savunmanın önde yakalandığı pozisyonda defansın arkasına sarkan Berke, düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek maça denge getirdi. Santraforsuz oynayan Gölcükspor, son saniye golüyle maçı uzatmaya taşımayı başardı. TARAFTAR TAKIMI İTTİ VE GOL GELDİ Karşılaşmanın uzatma dakikalarına seyirci desteğini arkasına alan Darıca Gençlerbirliği, golü de erken buldu. 95’nci dakikada oyuna sonradan dahil olan Şükrü’nün pasında ceza sahası içinde topla buluşan Doğancan düzgün bir vuruşla takımını yeniden öne geçirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takım da açık futbolu tercih etse de başka gol olmadı ve adını 3.Tur’a yazdıran taraf Darıca Gençlerbirliği oldu.  
Ziraat Türkiye 2.Tur maçında sahasında Gölcükspor’u konuk eden Darıca Gençlerbirliği, normal süresi 1-1 biten maçta rakibini uzatma dakikalarında buldu golle 2-1 yenerek adını 3.Tur’a yazdırdı.

Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalarak büyük ses getiren Darıca Gençlerbirliği, bu sezon da kupada yoluna emin adımlarla devam ediyor. Sarı yeşilli temsilcimiz kent derbisinde karşı karşıya geldiği Gölcükspor’u zor da olsa 2-1 yenerek Kurban Bayramı’na moralli girdi.

DÜŞÜK TEMPOLU BAŞLADI

Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya düşük tempoda başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada her iki takım da maçın ilk bölümünde pozisyona girmekte güçlük çekerken, karşılaşmanın gol perdesini Darıca G.B’nin yeni transferi Halil Çelik açtı.

İLK GOL HALİL’DEN

Mücadelenin 20.dakikasında Cafercan’ın sağ kanattan ortasında Ömer’in kafayla arkaya sektirdiği topta arka direkte fırsatçılığını konuşturan Halil düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda Darıca G.B’nin yeni sezondaki ilk resmi golü olarak kayıtlara geçti.

SON SANİYE ŞOKU

Karşılaşmanın ilk yarısında akıllarda kalan net bir pozisyon olmazken, ikinci yarıda sarı yeşilli temsilcimiz Cafercan, Bünyamin, Aziz ve Ömer’le uzaktan şutlarla rakip kaleyi yoklarken ikinci golü bulamadı. Fişi çekemeyen sarı yeşilliler bunun bedelini de son dakikada şok bir golle ödedi.

SANTRAFORSUZ GÖLCÜK GOLÜ BULDU

Mücadelenin 90+3’ncü dakikasında savunmanın önde yakalandığı pozisyonda defansın arkasına sarkan Berke, düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek maça denge getirdi. Santraforsuz oynayan Gölcükspor, son saniye golüyle maçı uzatmaya taşımayı başardı.

TARAFTAR TAKIMI İTTİ VE GOL GELDİ

Karşılaşmanın uzatma dakikalarına seyirci desteğini arkasına alan Darıca Gençlerbirliği, golü de erken buldu. 95’nci dakikada oyuna sonradan dahil olan Şükrü’nün pasında ceza sahası içinde topla buluşan Doğancan düzgün bir vuruşla takımını yeniden öne geçirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takım da açık futbolu tercih etse de başka gol olmadı ve adını 3.Tur’a yazdıran taraf Darıca Gençlerbirliği oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.