13 bin polis alınacak

Ekonomi 07.09.2017 - 08:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

13 bin polis alınacak

Polis adaylarının beklediği haber geldi. Polis alımlarını merak edenler için müjdeli haberi Polis Akademisi Başkanlığı verdi. Başkanlık tarafından Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne (POMEM) 21. Dönem için öğrenci alımlarına ilişkin duyuru yayımlandı. Emniyet Genel Müdürlüğü'nce, lisans ve önlisans mezunları arasından 13 bin öğrenci alınacak. Adayların bin 200'ü kadın, 11 bin 800'ü erkek olacak..

Polis adaylarının beklediği haber geldi.  alımlarını merak edenler için müjdeli haberi Polis Akademisi Başkanlığı verdi. Başkanlık tarafından Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne (POMEM) 21. Dönem için öğrenci alımlarına ilişkin duyuru yayımlandı. Emniyet Genel Müdürlüğü'nce, lisans ve önlisans mezunları arasından 13 bin öğrenci alınacak. Adayların bin 200'ü kadın, 11 bin 800'ü erkek olacak..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.