Kurayı Demirtaş çekecek!

Spor 07.09.2017 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kurayı Demirtaş çekecek!

DARICA’NIN 3.TUR’DAKİ RAKİBİ BELLİ OLUYOR

Ziraat Türkiye Kupası’nda Gölcükspor’u eleyerek üst tura yükselen Darıca Gençlerbirliği’nin 3.Tur’daki rakibi bugün belli olacak. TFF Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak kura çekiminde sarı yeşilli temsilcimizi Kulüp Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ve Futbol Şube Sorumlusu Bekir Bükün temsil edecek. SERİ BAŞI DEĞİLİZ Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda, 2. tur müsabakaları sonucu rakiplerini eleyen 33 takım, Süper Lig'den 5 takım, TFF 1. Lig'de yer alan 18 takım ile TFF 2. Lig'de yer alan 36 takım olmak üzere toplam 92 takım mücadele edecek. Tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak olan maçlarda Darıca G.B seri başı olmayacağı için kupa maçını deplasmanda oynayacak. RAKİP SÜPER LİG’TEN OLABİLİR Öte yandan Darıca Gençlerbirliği’nin rakibi Süper Lig’den de olabilir. Buna göre Bursaspor, Kayserispor, Evkur Yeni Malatyaspor, Sivasspor ve Göztepe kupaya bu sezon direk 3’üncü eleme turundan seri başı olarak katılacak.
DARICA’NIN 3.TUR’DAKİ RAKİBİ BELLİ OLUYOR

Ziraat Türkiye Kupası’nda Gölcükspor’u eleyerek üst tura yükselen Darıca Gençlerbirliği’nin 3.Tur’daki rakibi bugün belli olacak. TFF Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak kura çekiminde sarı yeşilli temsilcimizi Kulüp Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ve Futbol Şube Sorumlusu Bekir Bükün temsil edecek.

SERİ BAŞI DEĞİLİZ

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda, 2. tur müsabakaları sonucu rakiplerini eleyen 33 takım, Süper Lig'den 5 takım, TFF 1. Lig'de yer alan 18 takım ile TFF 2. Lig'de yer alan 36 takım olmak üzere toplam 92 takım mücadele edecek. Tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak olan maçlarda Darıca G.B seri başı olmayacağı için kupa maçını deplasmanda oynayacak.

RAKİP SÜPER LİG’TEN OLABİLİR

Öte yandan Darıca Gençlerbirliği’nin rakibi Süper Lig’den de olabilir. Buna göre Bursaspor, Kayserispor, Evkur Yeni Malatyaspor, Sivasspor ve Göztepe kupaya bu sezon direk 3’üncü eleme turundan seri başı olarak katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.