Semt Konaklarını İnceledi

Gebze 08.09.2017 - 22:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Semt Konaklarını İnceledi

Gebze Belediye Başkanı  Adnan Köşker,  Ulus Mahallesi'nde inşaatı devam eden semt polikliniğinde incelemelerde bulundu. Yılsonunda bitmesi hedeflenen  Ulus Semt Polikliniği inşaatını gezen Başkan  Köşker devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Ulus Semt Polikliniğinin yılsonunda bitmesini hedeflediklerini ifade eden Başkan  Köşker, "Çalışmalar planlanan programa uygun olarak gayet güzel ilerliyor. Mahalle ve bölge sakinleri de sabırsızlıkla semt polikliniğinin bir an önce hizmete girmesini bekliyor. Umut ediyoruz ki  Ulus Semt Polikliniği'nin inşaatı yılsonunda tamamen bitecek. Bizler de  Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız protokole göre devrini yapacağız. İnşaatı devam semt polikliniğinin bir bölümünde ruh ve sinir hastalıkları uzmanlık alanında da vatandaşlarımıza hizmet verilecek. Kötü alışkanlıkların bertaraf edilmesi ve gençlerin sağlıklarına kavuşmaları noktasında bu oldukça önemli ve  Kocaeli'de bir ilk olmuş olacak.  Gebze Belediyesi olarak yeri biz tahsis ettik, binanın inşaatını da yine  Gebze Belediyesi olarak biz yapıyoruz. İnşallah bittiği zaman mahallemize güzel bir polikliniğine kavuşturmuş olacağız. Bu hizmetleri yapabilmemizde başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sayın Başbakanımıza, bakanlarımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Başkan  Köşker'e incelemeleri sırasında  Gebze belediye meclis üyeleri Musa Çınar, Sezer Ünlütürk,  Ulus Mahalle Muhtarı  Hüseyin Akın eşlik etti.

Gebze Belediye Başkanı  Adnan Köşker,  Ulus Mahallesi'nde inşaatı devam eden semt polikliniğinde incelemelerde bulundu.

Yılsonunda bitmesi hedeflenen  Ulus Semt Polikliniği inşaatını gezen Başkan  Köşker devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Ulus Semt Polikliniğinin yılsonunda bitmesini hedeflediklerini ifade eden Başkan  Köşker, "Çalışmalar planlanan programa uygun olarak gayet güzel ilerliyor. Mahalle ve bölge sakinleri de sabırsızlıkla semt polikliniğinin bir an önce hizmete girmesini bekliyor. Umut ediyoruz ki  Ulus Semt Polikliniği'nin inşaatı yılsonunda tamamen bitecek. Bizler de  Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız protokole göre devrini yapacağız. İnşaatı devam semt polikliniğinin bir bölümünde ruh ve sinir hastalıkları uzmanlık alanında da vatandaşlarımıza hizmet verilecek. Kötü alışkanlıkların bertaraf edilmesi ve gençlerin sağlıklarına kavuşmaları noktasında bu oldukça önemli ve  Kocaeli'de bir ilk olmuş olacak.  Gebze Belediyesi olarak yeri biz tahsis ettik, binanın inşaatını da yine  Gebze Belediyesi olarak biz yapıyoruz. İnşallah bittiği zaman mahallemize güzel bir polikliniğine kavuşturmuş olacağız. Bu hizmetleri yapabilmemizde başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sayın Başbakanımıza, bakanlarımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan  Köşker'e incelemeleri sırasında  Gebze belediye meclis üyeleri Musa Çınar, Sezer Ünlütürk,  Ulus Mahalle Muhtarı  Hüseyin Akın eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.