KÜLTE HEDEFİ AÇIKLADI

Spor 22.09.2017 - 21:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KÜLTE HEDEFİ AÇIKLADI

Çayırovaspor Kulüp Bşkanı Şevket Külte, sezonun ilk karşılaşması olan Ayvalıkgücü Belediyorspor karşılaşması öncesi son antrenmanı takip etti. Külte sezon ile ilgili bir değerlendirmede yaptı.

Bölgesel amatör Lig 9.Grup Temsilcimiz Çayırovaspor Kulüp Başkanı Şevket Külte, Kuştepe Stadı'nda takımının son antrenmanını takip ederken temenni ve hedefler içeren bir değerlendirme yaptı. ÇAYIROVASPOR'UN ŞAMPİYONLUKTAN BAŞKA HEDEFİ OLAMAZ Kulüp Başkanı Külte, "Çayırovaspor'un şampiyonluk ve zirve dışında bir hedefi olamaz. İyi bir kadroya sahibiz. Teknik ekibimize güveniyoruz. Yönetici arkadaşlarımızla bütünleştik. Kombine satışları esnasında kulübümüze olan ilgi de memnuniyet verici. Bu ilgiye layık olmak, tribünlere gelen futbolseverlere seyri zevkli bir mücadele ortaya koymaktan başka bir hedefimiz yok. Bu mücadeleyi ortaya koyduğumuz sürece beklentimiz olan şampiyonluğun gelmemesi için hiçbir neden yok."dedi. Külte ilçe protokolünüde pazar günü oynanacak karşılaşmaya davet ederken bir kez de Hedef Gazetesi aracılığı ile tüm bölge futbolseverlerini Kuştepe Stadı'nda oynanacak olan Çayırovaspor-Ayvalıkgücü Belediyespor maçına davet etti.
Çayırovaspor Kulüp Bşkanı Şevket Külte, sezonun ilk karşılaşması olan Ayvalıkgücü Belediyorspor karşılaşması öncesi son antrenmanı takip etti. Külte sezon ile ilgili bir değerlendirmede yaptı.

Bölgesel amatör Lig 9.Grup Temsilcimiz Çayırovaspor Kulüp Başkanı Şevket Külte, Kuştepe Stadı'nda takımının son antrenmanını takip ederken temenni ve hedefler içeren bir değerlendirme yaptı.

ÇAYIROVASPOR'UN ŞAMPİYONLUKTAN BAŞKA HEDEFİ OLAMAZ

Kulüp Başkanı Külte, "Çayırovaspor'un şampiyonluk ve zirve dışında bir hedefi olamaz. İyi bir kadroya sahibiz. Teknik ekibimize güveniyoruz. Yönetici arkadaşlarımızla bütünleştik. Kombine satışları esnasında kulübümüze olan ilgi de memnuniyet verici. Bu ilgiye layık olmak, tribünlere gelen futbolseverlere seyri zevkli bir mücadele ortaya koymaktan başka bir hedefimiz yok. Bu mücadeleyi ortaya koyduğumuz sürece beklentimiz olan şampiyonluğun gelmemesi için hiçbir neden yok."dedi. Külte ilçe protokolünüde pazar günü oynanacak karşılaşmaya davet ederken bir kez de Hedef Gazetesi aracılığı ile tüm bölge futbolseverlerini Kuştepe Stadı'nda oynanacak olan Çayırovaspor-Ayvalıkgücü Belediyespor maçına davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.